,, ,

CHP Bakırköy Adayı Koray Göbel, Ön Seçim Sonuçlarını İtiraz Ediyor

Siyaset 23.02.2024 - 11:39, Güncelleme: 23.02.2024 - 11:39 6873+ kez okundu.
 

CHP Bakırköy Adayı Koray Göbel, Ön Seçim Sonuçlarını İtiraz Ediyor

CHP Bakırköy adayı Koray Göbel, ön seçim sonuçlarına itiraz ediyor ve adaylık hakkını talep ediyor.
CHP Bakırköy Belediye Meclis Üyesi Adayı Koray Göbel , Ön Seçim Sonuçlarını ve Adaylık Hakkını Talep Ediyor CHP Parti Genel Merkezi’nin 18.01.2024 tarihli 2024/115 sayılı yazısıyla belirlenen belediye meclis üyeliği seçim yöntemi hakkında gönderilen genelge kapsamında, CHP Bakırköy İlçe Başkanlığı tarafından 11.02.2024 tarihinde düzenlenen ön seçime belediye meclis üyesi adayı sıfatıyla katılan Koray Göbel, ön seçim sonuçlarına itiraz ediyor. Göbel, ön seçime katılan kırkyedi aday arasından üyelerin göstermiş olduğu teveccüh ve verdikleri destekle ön seçim yarışını 835 oyla 4. sırada seçilerek partisi CHP adına Bakırköy Belediye Meclis Üyesi adayı olarak gösterilme hakkını elde ettiğini belirtti. Ancak, 20.02.2024 tarihinde Bakırköy İlçe Seçim Kurulu’na verilen belediye meclis üye aday listesinde adının yazılmadığını ve aday olarak gösterilmediğini öğrendi. Göbel, ön seçimde sıralamalara giren tüm meclis üyesi adaylarının isimlerinin ilçe seçim kurulu’na verilen listede yazılı bulunmasına rağmen, kendi isminin neden yazılmadığını ve aday olarak gösterilmediğini halen öğrenme imkanı bulamadığını belirtti. Bu durumun, kendisini ve ona oy vermiş, desteklemiş, hatta ön seçim günü ona oy vermeyen üyeler dahil Bakırköy ilçesindeki tüm parti üyelerini derinden üzdüğünü ve bu haksızlığa karşı anlayış birliği içinde bütünleşmiş bulunduklarını ifade etti. Bu sebeple, parti içi demokrasinin işlerliği ve örgüt iradesinin tecelli etmesi adına bu uğradığı haksızlığın giderilmesini ve adaylık hakkının gerçekleşmesini talep ediyor.
CHP Bakırköy adayı Koray Göbel, ön seçim sonuçlarına itiraz ediyor ve adaylık hakkını talep ediyor.

CHP Bakırköy Belediye Meclis Üyesi Adayı Koray Göbel , Ön Seçim Sonuçlarını ve Adaylık Hakkını Talep Ediyor

CHP Parti Genel Merkezi’nin 18.01.2024 tarihli 2024/115 sayılı yazısıyla belirlenen belediye meclis üyeliği seçim yöntemi hakkında gönderilen genelge kapsamında, CHP Bakırköy İlçe Başkanlığı tarafından 11.02.2024 tarihinde düzenlenen ön seçime belediye meclis üyesi adayı sıfatıyla katılan Koray Göbel, ön seçim sonuçlarına itiraz ediyor.

Göbel, ön seçime katılan kırkyedi aday arasından üyelerin göstermiş olduğu teveccüh ve verdikleri destekle ön seçim yarışını 835 oyla 4. sırada seçilerek partisi CHP adına Bakırköy Belediye Meclis Üyesi adayı olarak gösterilme hakkını elde ettiğini belirtti. Ancak, 20.02.2024 tarihinde Bakırköy İlçe Seçim Kurulu’na verilen belediye meclis üye aday listesinde adının yazılmadığını ve aday olarak gösterilmediğini öğrendi.

Göbel, ön seçimde sıralamalara giren tüm meclis üyesi adaylarının isimlerinin ilçe seçim kurulu’na verilen listede yazılı bulunmasına rağmen, kendi isminin neden yazılmadığını ve aday olarak gösterilmediğini halen öğrenme imkanı bulamadığını belirtti.

Bu durumun, kendisini ve ona oy vermiş, desteklemiş, hatta ön seçim günü ona oy vermeyen üyeler dahil Bakırköy ilçesindeki tüm parti üyelerini derinden üzdüğünü ve bu haksızlığa karşı anlayış birliği içinde bütünleşmiş bulunduklarını ifade etti.

Bu sebeple, parti içi demokrasinin işlerliği ve örgüt iradesinin tecelli etmesi adına bu uğradığı haksızlığın giderilmesini ve adaylık hakkının gerçekleşmesini talep ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.