,, ,

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan'dan 'cesaretli, kararlı ve vefalı' değişim mesajı

Siyaset 30.09.2023 - 11:02, Güncelleme: 30.09.2023 - 11:02 4373+ kez okundu.
 

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan'dan 'cesaretli, kararlı ve vefalı' değişim mesajı

CHP Milletvekili Umut Akdoğan, parti içi tartışmalara ve Özgür Özel’in liderliğindeki değişime dair açıklamalar yaptı. Kurultay ve seçimler için hazırlıklar başladı.
CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan , parti içinde yaşanan tartışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Akdoğan, "Değerli dostlarım, 'cesaretli, kararlı ve vefalı' bir değişim için Sn. Özgür Özel 'in liderliğinde yeni bir yolculuktayız. Bu üç kavram da bu yolculuğun olmazsa olmaz parçası" dedi. Umut Akdoğan "Nedenlerini ise zaman içinde konuşacağız. Yalnızca şundan emin olmanızı isterim, düşündüğüm 'ben, ikbal, kariyer' gibi şeyler olsaydı hiç bu yola çıkmaz, olduğum makamda her ihtimalde yıllarca kalabilirdim. Mesele büyük, çok büyük" ifadelerini kullandı. Umut Akdoğan siyasetten başka işi olmayan, siyaseti hayatıyla özdeşleştiren, partiye güç vermek yerine partiye yük olan, kapı kapı dolaşan isimlerin söylediklerine ise bakmamanızı öneririm. Onlar ne vefa ne parti için mücadele ediyor, dertleri kendileri. Emin olun" dedi. Umut Akdoğan "Bu düşüncelerim bundan önce birlikte olduğum hiç bir arkadaşımı bağlamaz. Herkes özgürdür. En çok da ben özgürüm" dedi. Umut Akdoğan "Ben böyle düşünüyorum, bir başkası farklı düşünebilir. Konuşacağız, tartışacağız, değerlendireceğiz, sandığa gireceğiz. Bu demokrasi, bu fikirlere saygı, bu çok sesliliğe inançtır" dedi. Umut Akdoğan "4-5 Kasım'da kurultayımızı yapacağız. 6 Kasımda yerel seçimler için yollara düşeceğiz. Biz... Birlikte... Hepbirlikte..." dedi.
CHP Milletvekili Umut Akdoğan, parti içi tartışmalara ve Özgür Özel’in liderliğindeki değişime dair açıklamalar yaptı. Kurultay ve seçimler için hazırlıklar başladı.

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan , parti içinde yaşanan tartışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Akdoğan, "Değerli dostlarım, 'cesaretli, kararlı ve vefalı' bir değişim için Sn. Özgür Özel 'in liderliğinde yeni bir yolculuktayız. Bu üç kavram da bu yolculuğun olmazsa olmaz parçası" dedi.

Umut Akdoğan "Nedenlerini ise zaman içinde konuşacağız. Yalnızca şundan emin olmanızı isterim, düşündüğüm 'ben, ikbal, kariyer' gibi şeyler olsaydı hiç bu yola çıkmaz, olduğum makamda her ihtimalde yıllarca kalabilirdim. Mesele büyük, çok büyük" ifadelerini kullandı.

Umut Akdoğan siyasetten başka işi olmayan, siyaseti hayatıyla özdeşleştiren, partiye güç vermek yerine partiye yük olan, kapı kapı dolaşan isimlerin söylediklerine ise bakmamanızı öneririm. Onlar ne vefa ne parti için mücadele ediyor, dertleri kendileri. Emin olun" dedi.

Umut Akdoğan "Bu düşüncelerim bundan önce birlikte olduğum hiç bir arkadaşımı bağlamaz. Herkes özgürdür. En çok da ben özgürüm" dedi.

Umut Akdoğan "Ben böyle düşünüyorum, bir başkası farklı düşünebilir. Konuşacağız, tartışacağız, değerlendireceğiz, sandığa gireceğiz. Bu demokrasi, bu fikirlere saygı, bu çok sesliliğe inançtır" dedi.

Umut Akdoğan "4-5 Kasım'da kurultayımızı yapacağız. 6 Kasımda yerel seçimler için yollara düşeceğiz. Biz... Birlikte... Hepbirlikte..." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.