,, ,

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, CHP Seyhan İlçe Örgütünün Düzenlediği Aşure Etkinliğine Katıldı

Siyaset 10.08.2023 - 16:08, Güncelleme: 10.08.2023 - 16:08 5346+ kez okundu.
 

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, CHP Seyhan İlçe Örgütünün Düzenlediği Aşure Etkinliğine Katıldı

Orhan Sümer, CHP Seyhan İlçe Örgütünün aşure etkinliğinde gençlere rozet taktı
CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer , CHP Seyhan İlçe Örgütünün düzenlediği aşure etkinliğine katıldı. Etkinlikte, CHP Seyhan İlçe Başkan Ramazan Atikaslan , ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ve partiye yeni katılan gençler hazır bulundu. Etkinlikte konuşan Orhan Sümer "Aşure, birlik ve beraberliğimizin simgesidir. Bugün burada, aşure dağıtarak, partimize yeni katılan genç kardeşlerimize rozet takarak, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Partimiz her zaman gençlerimizin yanındadır. Gençlerimizin partimize daha fazla katılımı için elimizden geleni yapacağız." dedi. Etkinlik , aşure dağıtımı ve genç kardeşlere rozet takma töreninin ardından sona erdi.
Orhan Sümer, CHP Seyhan İlçe Örgütünün aşure etkinliğinde gençlere rozet taktı

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer , CHP Seyhan İlçe Örgütünün düzenlediği aşure etkinliğine katıldı.

Etkinlikte, CHP Seyhan İlçe Başkan Ramazan Atikaslan , ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ve partiye yeni katılan gençler hazır bulundu.

Etkinlikte konuşan Orhan Sümer "Aşure, birlik ve beraberliğimizin simgesidir. Bugün burada, aşure dağıtarak, partimize yeni katılan genç kardeşlerimize rozet takarak, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Partimiz her zaman gençlerimizin yanındadır. Gençlerimizin partimize daha fazla katılımı için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Etkinlik , aşure dağıtımı ve genç kardeşlere rozet takma töreninin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.