,, ,

Cennet'in Çocukları'nın Yurt Dışı Dağıtımını MISTCO Üstlendi!

Tv-Dünyası 14.10.2022 - 09:10, Güncelleme: 14.10.2022 - 09:17 4905+ kez okundu.
 

Cennet'in Çocukları'nın Yurt Dışı Dağıtımını MISTCO Üstlendi!

Cennet'in Çocukları'nın Yurt Dışı Dağıtımını MISTCO Üstlendi!
Yönetmenliğini Serdar Gözelekli 'nin, senaristliğini Ayla Hacıoğulları ile Vilmer Özçınar 'ın üstlendiği, Alp Navruz İrem Helvacıoğlu Ayça Bingöl ve Mesut Akusta 'nın başrolünü paylaştığı dizi, yurt dışında MISTCO tarafından 'Secrets of An Angel' adıyla pazarlanacak.   Bir trajedinin ardından hayatları değişen bir ailenin üyelerinin başından geçenleri konu alan dizinin genel hikayesi ise şöyle:​ Yıllarca kocasından şiddet gören Cennet, rahatsızlanır ve hastaneye yatırılır. Tedavisi devam ederken hastanenin camında Avukat Zeynep'in numarasını görür ve yardım için arar. Cennet, öldükten sonra açılması için ona bir mektup verir. Bu mektup Cennet'in büyük oğlu Halil'i ve Zeynep'i bir araya getirir ama kardeşler arasında anlaşmazlığa da sebep olur. Halil ve Zeynep, Cennet için bir araya gelse de aralarında bir romantizm başlar.​ Cennet'in Çocukları , yakında TRT 1 'de!
Cennet'in Çocukları'nın Yurt Dışı Dağıtımını MISTCO Üstlendi!
Yönetmenliğini Serdar Gözelekli 'nin, senaristliğini Ayla Hacıoğulları ile Vilmer Özçınar 'ın üstlendiği, Alp Navruz İrem Helvacıoğlu Ayça Bingöl ve Mesut Akusta 'nın başrolünü paylaştığı dizi, yurt dışında MISTCO tarafından 'Secrets of An Angel' adıyla pazarlanacak.
 
Bir trajedinin ardından hayatları değişen bir ailenin üyelerinin başından geçenleri konu alan dizinin genel hikayesi ise şöyle:​
Yıllarca kocasından şiddet gören Cennet, rahatsızlanır ve hastaneye yatırılır. Tedavisi devam ederken hastanenin camında Avukat Zeynep'in numarasını görür ve yardım için arar.
Cennet, öldükten sonra açılması için ona bir mektup verir. Bu mektup Cennet'in büyük oğlu Halil'i ve Zeynep'i bir araya getirir ama kardeşler arasında anlaşmazlığa da sebep olur. Halil ve Zeynep, Cennet için bir araya gelse de aralarında bir romantizm başlar.​
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.