,, ,

Cem Yılmaz ’ın Yeni Gösterisi ‘CMXXIV’ Biletleri Tükendi, Netflix’te En Çok İzlenen Yapım Oldu

Tv-Dünyası 11.01.2024 - 10:52, Güncelleme: 11.01.2024 - 10:52 8435+ kez okundu.
 

Cem Yılmaz ’ın Yeni Gösterisi ‘CMXXIV’ Biletleri Tükendi, Netflix’te En Çok İzlenen Yapım Oldu

Cem Yılmaz’ın yeni gösterisi ‘CMXXIV’, 7 Şubat’ta Zorlu PSM’de. Biletler tükendi, VIP biletler 4.400 TL. Netflix’te en çok izlenen oldu.
Başarılı komedyen Cem Yılmaz filmlerinin yanı sıra gösterileriyle de yıllara damga vuruyor. Yılmaz’ın ‘CMXXIV’ adlı yeni gösterisi, 7 Şubat’tan itibaren Zorlu PSM ’de seyircilerle buluşacak. Ünlü komedyenin biletleri, 495 TL’den satışa çıktı ve kısa süre içinde tükendi. VIP kısımdan izlemek isteyenler için bilet fiyatı tam 4 bin 400 TL oldu. Yılmaz, Instagram hesabından şubat ve mart ayı için gösteri afişlerini paylaştı ve biletlerin dakikalar içinde tükendiğini duyurdu. Ayrıca, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, Netflix ’in ‘Türkiye’de en çok izlenen 10 yapım’ listesinde kendisinin 1. olduğunu gösterdi. Yılmaz, “Top 10 in Turkey! 3- Witcher bozdu 2- Look Up yaramaz 1- Cem bitmiş” dedi.
Cem Yılmaz’ın yeni gösterisi ‘CMXXIV’, 7 Şubat’ta Zorlu PSM’de. Biletler tükendi, VIP biletler 4.400 TL. Netflix’te en çok izlenen oldu.

Başarılı komedyen Cem Yılmaz filmlerinin yanı sıra gösterileriyle de yıllara damga vuruyor. Yılmaz’ın ‘CMXXIV’ adlı yeni gösterisi, 7 Şubat’tan itibaren Zorlu PSM ’de seyircilerle buluşacak. Ünlü komedyenin biletleri, 495 TL’den satışa çıktı ve kısa süre içinde tükendi. VIP kısımdan izlemek isteyenler için bilet fiyatı tam 4 bin 400 TL oldu.

Yılmaz, Instagram hesabından şubat ve mart ayı için gösteri afişlerini paylaştı ve biletlerin dakikalar içinde tükendiğini duyurdu. Ayrıca, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, Netflix ’in ‘Türkiye’de en çok izlenen 10 yapım’ listesinde kendisinin 1. olduğunu gösterdi. Yılmaz, “Top 10 in Turkey! 3- Witcher bozdu 2- Look Up yaramaz 1- Cem bitmiş” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.