,, ,

Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir'den Berat Kandili Mesajı

Gündem 24.02.2024 - 13:11, Güncelleme: 24.02.2024 - 13:11 4268+ kez okundu.
 

Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir'den Berat Kandili Mesajı

Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, Berat Kandili’nde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesini diledi.
Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir , Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Erdemir, mesajında şunları kaydetti: "Berat Kandili, affetme ve arınma zamanıdır. Bu mübarek gecede, tüm hemşehrilerimin ve ülkemizin Berat Kandili'ni kutlar, bu özel gecenin, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmesini dilerim. Yüce Allah'tan, dualarımızın kabul olmasını niyaz ederim. Berat Kandili, tüm insanlığa hayırlar getirsin." Başkan Erdemir, Berat Kandili 'nin, insanların birbirine karşı daha anlayışlı ve hoşgörülü olmaları gerektiğini hatırlatan önemli bir zaman olduğunu vurguladı. Ayrıca, bu özel gecenin, toplumun tüm kesimlerine, sevgi, saygı ve hoşgörü ile dolu bir yaşam diledi.
Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, Berat Kandili’nde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesini diledi.

Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir , Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Erdemir, mesajında şunları kaydetti:

"Berat Kandili, affetme ve arınma zamanıdır. Bu mübarek gecede, tüm hemşehrilerimin ve ülkemizin Berat Kandili'ni kutlar, bu özel gecenin, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmesini dilerim. Yüce Allah'tan, dualarımızın kabul olmasını niyaz ederim. Berat Kandili, tüm insanlığa hayırlar getirsin."

Başkan Erdemir, Berat Kandili 'nin, insanların birbirine karşı daha anlayışlı ve hoşgörülü olmaları gerektiğini hatırlatan önemli bir zaman olduğunu vurguladı. Ayrıca, bu özel gecenin, toplumun tüm kesimlerine, sevgi, saygı ve hoşgörü ile dolu bir yaşam diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.