,, ,

Celal Erbaş: Magazin Gazeteciliğinden Oyuncu Menajerliğine

Gündem 18.02.2024 - 11:24, Güncelleme: 18.02.2024 - 11:24 4582+ kez okundu.
 

Celal Erbaş: Magazin Gazeteciliğinden Oyuncu Menajerliğine

Celal Erbaş, Faceincast ile oyunculuk sektörüne yeni yüzler kazandırıyor ve hayal tacirlerine karşı duruyor.
Başarılı magazin gazetecisi Celal Erbaş , yıllarca çalıştığı magazin gazeteciliğini bırakarak oyuncu menajeri olarak yoluna devam etmeye başladı. Faceincast markasını kuran celal erbaş bu isim altında birçok dizi ve sinema filmine oyuncu vermenin yanında sektöre birçok isimde kazandırdı. İstanbul’da kurduğu Faceincast adı altında oyunculuk sektörünün güçlü menajerlik ajansının bir bürosunu da İzmir Çiğli ’de açtı. İzmir oyunculuk sektörü için çok önemli bir şehir olduğu vurgusunu yapan Celal Erbaş “Sektör geliştikçe her iş alanında olduğu gibi bizim içimize de hayal tacirleri ve işimizdeki yeni kişileri sömüren kişi ve kurumlar geldi. Mümkün olduğunca bunu engellemek için ve yeni yüzler bulmak amacıyla yola çıktık” dedi.
Celal Erbaş, Faceincast ile oyunculuk sektörüne yeni yüzler kazandırıyor ve hayal tacirlerine karşı duruyor.

Başarılı magazin gazetecisi Celal Erbaş , yıllarca çalıştığı magazin gazeteciliğini bırakarak oyuncu menajeri olarak yoluna devam etmeye başladı. Faceincast markasını kuran celal erbaş bu isim altında birçok dizi ve sinema filmine oyuncu vermenin yanında sektöre birçok isimde kazandırdı.

İstanbul’da kurduğu Faceincast adı altında oyunculuk sektörünün güçlü menajerlik ajansının bir bürosunu da İzmir Çiğli ’de açtı. İzmir oyunculuk sektörü için çok önemli bir şehir olduğu vurgusunu yapan Celal Erbaş “Sektör geliştikçe her iş alanında olduğu gibi bizim içimize de hayal tacirleri ve işimizdeki yeni kişileri sömüren kişi ve kurumlar geldi. Mümkün olduğunca bunu engellemek için ve yeni yüzler bulmak amacıyla yola çıktık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.