,, ,

Cebimdeki Yabancı Filminin Konusu Nedir? Yabancı Versiyonu Hangi Film

Tv-Dünyası 16.12.2023 - 15:12, Güncelleme: 16.12.2023 - 15:12 7795+ kez okundu.
 

Cebimdeki Yabancı Filminin Konusu Nedir? Yabancı Versiyonu Hangi Film

Cebimdeki Yabancı Filminin Konusu Nedir? Yabancı Versiyonu Hangi Film
Cebimdeki Yabancı , Serra Yılmaz 'ın yönettiği, 2018 yapımı komedi ve gerilim filmidir. Film, yedi yakın arkadaşın bir akşam yemeği partisinde bir oyun oynamasıyla başlar. Oyunun kurallarına göre, herkes telefonlarına gelen bildirimleri grupla paylaşmak zorundadır. Bu oyun, arkadaşların gizli dünyasını ortaya çıkararak, aralarındaki ilişkileri sorgulamalarına neden olur. Filmin karakterleri şunlardır: Emre: Grup lideri, başarılı bir iş adamı. Aslı: Emre'nin eşi, ev hanımı. Sinan: Emre'nin en yakın arkadaşı, bir banka müdürü. Gül: Sinan'ın eşi, bir öğretmen. Ece: Emre ve Sinan'ın üniversiteden arkadaşı, bir avukat. Ferit: Aslı ve Gül'ün üniversiteden arkadaşı, bir doktor. Yelda: Ferit'in eşi, bir psikolog. Filmin yabancı versiyonu, Paolo Genovese'nin yönettiği 2016 yapımı İtalya filmi Perfetti Sconosciuti'dir. Film, Türkiye'de 2018 yılında Cebimdeki Yabancı adıyla yeniden çevrilmiştir. Her iki film de, arkadaşlık, güven ve gizlilik temalarını ele alır. Filmler, arkadaşlar arasında bile gizlilik olabileceğini ve bu gizliliğin ilişkileri nasıl etkileyebileceğini gösterir. Cebimdeki Yabancı, gişede 1 milyon 200 bin izleyici tarafından izlenerek, Türkiye'nin en çok izlenen 50. filmi olmuştur.
Cebimdeki Yabancı Filminin Konusu Nedir? Yabancı Versiyonu Hangi Film

Cebimdeki Yabancı , Serra Yılmaz 'ın yönettiği, 2018 yapımı komedi ve gerilim filmidir.

Film, yedi yakın arkadaşın bir akşam yemeği partisinde bir oyun oynamasıyla başlar. Oyunun kurallarına göre, herkes telefonlarına gelen bildirimleri grupla paylaşmak zorundadır. Bu oyun, arkadaşların gizli dünyasını ortaya çıkararak, aralarındaki ilişkileri sorgulamalarına neden olur.

Filmin karakterleri şunlardır:

  • Emre: Grup lideri, başarılı bir iş adamı.
  • Aslı: Emre'nin eşi, ev hanımı.
  • Sinan: Emre'nin en yakın arkadaşı, bir banka müdürü.
  • Gül: Sinan'ın eşi, bir öğretmen.
  • Ece: Emre ve Sinan'ın üniversiteden arkadaşı, bir avukat.
  • Ferit: Aslı ve Gül'ün üniversiteden arkadaşı, bir doktor.
  • Yelda: Ferit'in eşi, bir psikolog.

Filmin yabancı versiyonu, Paolo Genovese'nin yönettiği 2016 yapımı İtalya filmi Perfetti Sconosciuti'dir. Film, Türkiye'de 2018 yılında Cebimdeki Yabancı adıyla yeniden çevrilmiştir.

Her iki film de, arkadaşlık, güven ve gizlilik temalarını ele alır. Filmler, arkadaşlar arasında bile gizlilik olabileceğini ve bu gizliliğin ilişkileri nasıl etkileyebileceğini gösterir.

Cebimdeki Yabancı, gişede 1 milyon 200 bin izleyici tarafından izlenerek, Türkiye'nin en çok izlenen 50. filmi olmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.