,, ,

ÇAYKUR, Benzinli Çay Toplama Motorlarını Yasakladı: Üreticilik Askıya Alınabilecek!

Gündem 10.05.2024 - 10:20, Güncelleme: 10.05.2024 - 10:20 5221 kez okundu.
 

ÇAYKUR, Benzinli Çay Toplama Motorlarını Yasakladı: Üreticilik Askıya Alınabilecek!

ÇAYKUR, çay kalitesini korumak için benzinli çay toplama motorlarının kullanımını yasakladı. Yasaklamanın caydırıcılığını artırmak adına, bu motorları kullanan üreticilerin üreticilik hakları askıya alınacak.
ÇAYKUR , bu yıl da benzinle çalışan çay toplama motorlarının kullanımını yasakladı. Egzoz gazı nedeniyle çayda kalite düşüşü yaşanmasına neden olan bu motorları kullanan üreticilerin üreticiliği askıya alınacağı uyarısında bulunuldu. ÇAYKUR, benzinle çalışan çay toplama motorlarının çay bitkisinin üzerinde egzoz gazı bıraktığını ve bu durumun çayda kalite düşüşüne yol açtığını belirtiyor. Bu motorların kullanımı, çayın aromasını ve tadını olumsuz etkiliyor. ÇAYKUR, 2020 yılında da benzinli çay toplama motorlarının kullanımını yasaklamıştı. Doğu Karadeniz 'de Covid-19 salgını nedeniyle işçi bulunamaması nedeniyle bu motorların kullanımı artmıştı. Fakat ÇAYKUR, bu motorların çay kalitesini düşürdüğünü gerekçe göstererek yasaklamıştı. ÇAYKUR bu yıl, sadece yasak olduğunu hatırlatmakla kalmıyor, benzinli motor kullanan üreticilerin üreticiliğinin askıya alınacağını da duyuruyor. Bu sayede yasaklamanın daha caydırıcı olması amaçlanıyor. ÇAYKUR, üreticilere kısa mesaj (SMS) göndererek benzinli motorla yaş çay toplamanın yasak olduğunu ve bu motorları kullanan üreticilerin üreticiliğinin askıya alınacağını bildiriyor. ÇAYKUR, çay kalitesini korumak için benzinli çay toplama motorlarının kullanımını yasaklamaya devam ediyor. Bu yasağa uymayan üreticilerin üreticilik hakları risk altında.
ÇAYKUR, çay kalitesini korumak için benzinli çay toplama motorlarının kullanımını yasakladı. Yasaklamanın caydırıcılığını artırmak adına, bu motorları kullanan üreticilerin üreticilik hakları askıya alınacak.

ÇAYKUR , bu yıl da benzinle çalışan çay toplama motorlarının kullanımını yasakladı. Egzoz gazı nedeniyle çayda kalite düşüşü yaşanmasına neden olan bu motorları kullanan üreticilerin üreticiliği askıya alınacağı uyarısında bulunuldu.

ÇAYKUR, benzinle çalışan çay toplama motorlarının çay bitkisinin üzerinde egzoz gazı bıraktığını ve bu durumun çayda kalite düşüşüne yol açtığını belirtiyor. Bu motorların kullanımı, çayın aromasını ve tadını olumsuz etkiliyor.

ÇAYKUR, 2020 yılında da benzinli çay toplama motorlarının kullanımını yasaklamıştı. Doğu Karadeniz 'de Covid-19 salgını nedeniyle işçi bulunamaması nedeniyle bu motorların kullanımı artmıştı. Fakat ÇAYKUR, bu motorların çay kalitesini düşürdüğünü gerekçe göstererek yasaklamıştı.

ÇAYKUR bu yıl, sadece yasak olduğunu hatırlatmakla kalmıyor, benzinli motor kullanan üreticilerin üreticiliğinin askıya alınacağını da duyuruyor. Bu sayede yasaklamanın daha caydırıcı olması amaçlanıyor.

ÇAYKUR, üreticilere kısa mesaj (SMS) göndererek benzinli motorla yaş çay toplamanın yasak olduğunu ve bu motorları kullanan üreticilerin üreticiliğinin askıya alınacağını bildiriyor.

ÇAYKUR, çay kalitesini korumak için benzinli çay toplama motorlarının kullanımını yasaklamaya devam ediyor. Bu yasağa uymayan üreticilerin üreticilik hakları risk altında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.