,, ,

Çankaya, 19 Mayıs'ta Gençlerle Buluşuyor

Gündem 16.05.2023 - 10:41, Güncelleme: 16.05.2023 - 10:41 4109+ kez okundu.
 

Çankaya, 19 Mayıs'ta Gençlerle Buluşuyor

Çankaya, 19 Mayıs'ta Gençlerle Buluşuyor
Çankaya Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı gençlerle birlikte büyük bir şölene dönüştürerek kutlamaya hazırlanıyor. Çankaya'da kutlamaların merkezi Anıtkabir 'in yanı başındaki Anıtpark olurken, gençlerin bayramı kentin dört bir yanında onlarca etkinlikle kutlanacak.   Çayyolu, Kızılay, Bahçelievler, İsmet İnönü Parkı ve Kuğulu Park'ta bando ve halk oyunları gösterileri ile başlayıp devam edecek kutlamalar, Anıtpark Gençlik Şöleni'ndeki Ceza konseri ile taçlanacak. Saat 16'da başlayacak şölende Milat, DJ Efekan , Herneyse ve Dağınık gibi onlarca grup ve sanatçılar sahne alacak.   Çankaya'da 19 Mayıs kutlamaları Çayyolu Atapark'ta düzenlenecek resmi törenle başlayacak. Törende bando ve Çankaya Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu HOY-TUR'un gösterileri de yer alacak. Resmi törenin ardından kutlamalar Kızılay Güvenpark, Bahçelievler , İsmet İnönü Parkı ve Kuğulu Park'ta devam edecek.   GENÇLİK ŞÖLENİ 19 Mayıs'ta Çankaya'da kutlamaların merkezi bir kez daha Anıtkabir'in yanı başındaki Anıtpark olacak. Saat 16'da başlayacak şölende ilk olarak Milat, DJ Efekan, Herneyse ve Dağınık grup ve sanatçıları sahne alacak. Gençlik konserlerinin ardından Anıtpark'ta kutlamalar Ceza Konseri ile taçlanacak. Ceza 19 Mayıs saat 20.30'da Başkentli gençlerle buluşacak.  
Çankaya, 19 Mayıs'ta Gençlerle Buluşuyor

Çankaya Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı gençlerle birlikte büyük bir şölene dönüştürerek kutlamaya hazırlanıyor. Çankaya'da kutlamaların merkezi Anıtkabir 'in yanı başındaki Anıtpark olurken, gençlerin bayramı kentin dört bir yanında onlarca etkinlikle kutlanacak.

 

Çayyolu, Kızılay, Bahçelievler, İsmet İnönü Parkı ve Kuğulu Park'ta bando ve halk oyunları gösterileri ile başlayıp devam edecek kutlamalar, Anıtpark Gençlik Şöleni'ndeki  Ceza konseri ile taçlanacak. Saat 16'da başlayacak şölende Milat, DJ Efekan , Herneyse ve Dağınık gibi onlarca grup ve sanatçılar sahne alacak.

 

Çankaya'da 19 Mayıs kutlamaları Çayyolu Atapark'ta düzenlenecek resmi törenle başlayacak. Törende bando ve Çankaya Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu HOY-TUR'un gösterileri de yer alacak. Resmi törenin ardından kutlamalar Kızılay Güvenpark, Bahçelievler , İsmet İnönü Parkı ve Kuğulu Park'ta devam edecek.

 

GENÇLİK ŞÖLENİ

19 Mayıs'ta Çankaya'da kutlamaların merkezi bir kez daha Anıtkabir'in yanı başındaki Anıtpark olacak. Saat 16'da başlayacak şölende ilk olarak Milat, DJ Efekan, Herneyse ve Dağınık grup ve sanatçıları sahne alacak. Gençlik konserlerinin ardından Anıtpark'ta kutlamalar Ceza Konseri ile taçlanacak. Ceza 19 Mayıs saat 20.30'da Başkentli gençlerle buluşacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.