,, ,

Canım Annem dizisinin konusu nedir?

Tv-Dünyası 10.07.2023 - 17:25, Güncelleme: 10.07.2023 - 17:25 3852+ kez okundu.
 

Canım Annem dizisinin konusu nedir?

Canım Annem dizisinin konusu nedir?
Canım Annem , TV8 ’de yayınlanan bir günlük dizi olup, biri yoksul diğeri zengin birbirlerinden habersiz olan ikiz kardeşlerin hikayesini konu edinmektedir. Dizi nin yönetmenliğini Yasemin Türkmenli ve Ece Tahtalıoğlu yapmaktadır. Dizide, Zeynep adlı küçük bir kız çocuğunun annesini aniden bir kaza sonucu kaybetmesinden sonra yaşadığı olaylar anlatılmaktadır. Zeynep’in annesi Cemre, ölürken büyük bir iftiraya uğrar ve eşi Murat buna inanır. Murat’ın annesi ise oğlunu Melek ile evlendirmek ister. Zeynep ise annesinin öldüğünü öğrendiği gün babasının da Melek’le evleneceğini öğrenir ve kriz geçirir. Zeynep’in kalbi tam duracakken karşısına annesine ikizi kadar benzeyen Nazlı çıkar ve ona anne diye sarılır. Aslında Nazlı ve Cemre ikizdir. Ancak bunu Nazlı da dahil olmak üzere kimse bilmemektedir. Murat ise kızı için Nazlı’ya kiralık anne olmasını teklif eder. Dizide şu oyuncular rol almaktadır: Selin Sezgin - Cemre Aslan / Nazlı Yılmaz Erol Gedik - Murat Aslan Gece Işık Demirel - Zeynep Aslan Dilara Büyükbayraktar - Melek Belma Mamati - Sümbül Yılmaz Nihan Tüfekcioğlu - Mehtap Funda Eskioğlu - Hatice Metin Yıldırım - Adil Emin Önal - Rüstem Faruk Pakiş - Kerem Serdar Yıldırım - Furkan Cansın Mısırlı - Sinem Özlem Savaş - Asude Aslan Kayra Zabcı - Oya Ece Gökçen - Yıldız Sıpahi Emre Atılgan - Ramo Nazlı Görgün - Ayşe Aysun Güven - Suzi Birhan Tut - Kenan
Canım Annem dizisinin konusu nedir?

Canım Annem , TV8 ’de yayınlanan bir günlük dizi olup, biri yoksul diğeri zengin birbirlerinden habersiz olan ikiz kardeşlerin hikayesini konu edinmektedir. Dizi nin yönetmenliğini Yasemin Türkmenli ve Ece Tahtalıoğlu yapmaktadır.


Dizide, Zeynep adlı küçük bir kız çocuğunun annesini aniden bir kaza sonucu kaybetmesinden sonra yaşadığı olaylar anlatılmaktadır. Zeynep’in annesi Cemre, ölürken büyük bir iftiraya uğrar ve eşi Murat buna inanır. Murat’ın annesi ise oğlunu Melek ile evlendirmek ister. Zeynep ise annesinin öldüğünü öğrendiği gün babasının da Melek’le evleneceğini öğrenir ve kriz geçirir. Zeynep’in kalbi tam duracakken karşısına annesine ikizi kadar benzeyen Nazlı çıkar ve ona anne diye sarılır. Aslında Nazlı ve Cemre ikizdir. Ancak bunu Nazlı da dahil olmak üzere kimse bilmemektedir. Murat ise kızı için Nazlı’ya kiralık anne olmasını teklif eder.


Dizide şu oyuncular rol almaktadır:

Selin Sezgin - Cemre Aslan / Nazlı Yılmaz
Erol Gedik - Murat Aslan
Gece Işık Demirel - Zeynep Aslan
Dilara Büyükbayraktar - Melek
Belma Mamati - Sümbül Yılmaz
Nihan Tüfekcioğlu - Mehtap
Funda Eskioğlu - Hatice
Metin Yıldırım - Adil
Emin Önal - Rüstem
Faruk Pakiş - Kerem
Serdar Yıldırım - Furkan
Cansın Mısırlı - Sinem
Özlem Savaş - Asude Aslan
Kayra Zabcı - Oya
Ece Gökçen - Yıldız Sıpahi
Emre Atılgan - Ramo
Nazlı Görgün - Ayşe
Aysun Güven - Suzi
Birhan Tut - Kenan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.