,, ,

Canbay Wolker Kimdir, Nerelidir? Canbay Wolker Şarkıları Nelerdir?

Kimdir 19.12.2023 - 09:41, Güncelleme: 19.12.2023 - 09:41 5865+ kez okundu.
 

Canbay Wolker Kimdir, Nerelidir? Canbay Wolker Şarkıları Nelerdir?

Canbay Wolker Kimdir, Nerelidir? Canbay Wolker Şarkıları Nelerdir?
Canbay Wolker rap müziğin genç ve başarılı ikilisi olarak tanınan Canbay ve Wolker’in ortak adıdır. Canbay, gerçek ismiyle Vahap Canbay 1997 yılında İstanbul Bağcılar’da doğmuş ve Malatyalı kökenlidir. Wolker, gerçek ismiyle Umut Bolat , 2000 yılında İstanbul’da doğmuş ve Tokatlı kökenlidir. İkili, aynı mahallede büyüyerek arkadaş olmuş ve 2011 yılında rap müziğe başlamışlardır. Canbay Wolker 2018 yılında “Elbet Bir Gün” adlı şarkılarıyla ünlenmiş ve rap camiasında sokağın gerçeklerini anlatan tarzlarıyla beğeni toplamışlardır. Daha sonra “Dünya”, “Fersah”, “Dört Duvar” gibi şarkılarla başarılarını sürdürmüşlerdir. Ayrıca Oğulcan Nihat ve Velet gibi rapçilerle de ortak çalışmalar yapmışlardır.
Canbay Wolker Kimdir, Nerelidir? Canbay Wolker Şarkıları Nelerdir?

Canbay Wolker rap müziğin genç ve başarılı ikilisi olarak tanınan Canbay ve Wolker’in ortak adıdır. Canbay, gerçek ismiyle Vahap Canbay 1997 yılında İstanbul Bağcılar’da doğmuş ve Malatyalı kökenlidir. Wolker, gerçek ismiyle Umut Bolat , 2000 yılında İstanbul’da doğmuş ve Tokatlı kökenlidir. İkili, aynı mahallede büyüyerek arkadaş olmuş ve 2011 yılında rap müziğe başlamışlardır.

Canbay Wolker 2018 yılında “Elbet Bir Gün” adlı şarkılarıyla ünlenmiş ve rap camiasında sokağın gerçeklerini anlatan tarzlarıyla beğeni toplamışlardır. Daha sonra “Dünya”, “Fersah”, “Dört Duvar” gibi şarkılarla başarılarını sürdürmüşlerdir. Ayrıca Oğulcan Nihat ve Velet gibi rapçilerle de ortak çalışmalar yapmışlardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.