,, ,

Can Dostlar İçin Her Gün Kontrol

Gündem 13.07.2023 - 15:48, Güncelleme: 13.07.2023 - 15:48 3300+ kez okundu.
 

Can Dostlar İçin Her Gün Kontrol

Can Dostlar İçin Her Gün Kontrol
Hava sıcaklığının 40 derecelere ulaştığı Marmaris’te Belediye ekipleri, 188 noktada bulunan beslenme odakları ve 12 kedi evine düzenli olarak su ve mama takviyesi yapıyor. Hava sıcaklıklarının 36-37 derecenin üzerinde seyrettiği Marmaris’te, can dostlar da unutulmuyor. Marmaris Belediyesi 188 noktada bulunan beslenme odakları ve 12 kedi evine düzenli olarak su ve mama takviyesi yapılıyor. Her gün düzenli olarak besleme noktaları ve kedi evlerine ziyaret eden belediye ekipleri, biten mamalara takviye yaparken su kaplarını temizleyerek yeni su dolduruyor. Marmaris Belediyesi olarak sokakta yaşayan can dostlar için sürekli olarak yeni projeler ürettiklerini ve onların da Marmaris’in bir parçası olduğunu asla unutmadıklarını söyleyen Belediye yetkilileri “Sıcak havalarda minik dostlarımızın suya çok ihtiyacı oluyor. Bizler de besleme noktalarımızı periyodik olarak kontrol ediyoruz. Mama olsa bile su genelde kalmıyor veya hava sıcaklığı nedeniyle ısınmış oluyor. Biz de sürekli olarak değişim yapıyoruz” dedi. Vatandaşlardan da destek beklediklerini ifade eden yetkililer, “Vatandaşlarımızın da kapılarının önüne her gün değiştirmeyi ihmal etmeden mama ve su koymaları can dostlarımız için hayati önem taşıyacaktır” ifadesini kullandı.
Can Dostlar İçin Her Gün Kontrol

Hava sıcaklığının 40 derecelere ulaştığı Marmaris’te Belediye ekipleri, 188 noktada bulunan beslenme odakları ve 12 kedi evine düzenli olarak su ve mama takviyesi yapıyor.

Hava sıcaklıklarının 36-37 derecenin üzerinde seyrettiği Marmaris’te, can dostlar da unutulmuyor. Marmaris Belediyesi 188 noktada bulunan beslenme odakları ve 12 kedi evine düzenli olarak su ve mama takviyesi yapılıyor. Her gün düzenli olarak besleme noktaları ve kedi evlerine ziyaret eden belediye ekipleri, biten mamalara takviye yaparken su kaplarını temizleyerek yeni su dolduruyor.

Marmaris Belediyesi olarak sokakta yaşayan can dostlar için sürekli olarak yeni projeler ürettiklerini ve onların da Marmaris’in bir parçası olduğunu asla unutmadıklarını söyleyen Belediye yetkilileri “Sıcak havalarda minik dostlarımızın suya çok ihtiyacı oluyor. Bizler de besleme noktalarımızı periyodik olarak kontrol ediyoruz. Mama olsa bile su genelde kalmıyor veya hava sıcaklığı nedeniyle ısınmış oluyor. Biz de sürekli olarak değişim yapıyoruz” dedi. Vatandaşlardan da destek beklediklerini ifade eden yetkililer, “Vatandaşlarımızın da kapılarının önüne her gün değiştirmeyi ihmal etmeden mama ve su koymaları can dostlarımız için hayati önem taşıyacaktır” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.