,, ,

Çakallarla Dans 6 konusu nedir, oyuncuları kimler? Çakallarla Dans 6 ne zaman, hangi kanalda? İlk kez TV'de!

Tv-Dünyası 12.12.2023 - 09:25, Güncelleme: 12.12.2023 - 09:25 6605+ kez okundu.
 

Çakallarla Dans 6 konusu nedir, oyuncuları kimler? Çakallarla Dans 6 ne zaman, hangi kanalda? İlk kez TV'de!

Çakallarla Dans 6 konusu nedir, oyuncuları kimler? Çakallarla Dans 6 ne zaman, hangi kanalda? İlk kez TV'de!
Çakallarla Dans 6 , pandemi sonrası ekonomik krizle boğuşan dört kafadarın, bir dizi talihsiz olay sonucu kendilerini Yunanistan 'da bulmasıyla yaşanan maceraları konu ediyor. Servet, Şeref, Rıza ve Emre, Fikirtepe'de yaşayan ve kısa yoldan para kazanmak için küçük çaplı işler çeviren dört arkadaştır. Pandemi sonrası ekonomik krizle boğuşan arkadaşlar, bir gün Servet'in karısı Fatma'ya gelen mektupla hayatlarının değiştiğini fark eder. Mektupta, Servet'in yıllardır görüşmediği ablası Manolya'dan haber gelir. Manolya, Yunan adalarından birinde bir otel işletmektedir. Servet'in ablası Manolya'dan gelen mektubu okuyan arkadaşlar, bir anda kendilerini Yunanistan'da bulur. Yunanistan'da ablası Manolya'yı ziyaret eden arkadaşlar, bir dizi talihsiz olay sonucu kendilerini bir dizi maceranın içinde bulur. Bu maceralarda arkadaşlar, hem kendilerini hem de birbirlerini daha iyi tanıma fırsatı bulur. Çakallarla Dans 6 Oyuncuları Şevket Çoruh İlker Ayrık Timur Acar Murat Akkoyunlu Ayşegül Günay Hakan Bilgin Erkan Can Mustafa Üstündağ Ayça Ayşin Turan Çakallarla Dans 6 Ne Zaman, Hangi Kanalda? Çakallarla Dans 6, 11 Aralık 2023 tarihinde FOX TV'de ilk kez yayınlandı. Film, 18 Aralık 2023 tarihinde tekrar yayınlanacak.
Çakallarla Dans 6 konusu nedir, oyuncuları kimler? Çakallarla Dans 6 ne zaman, hangi kanalda? İlk kez TV'de!

Çakallarla Dans 6 , pandemi sonrası ekonomik krizle boğuşan dört kafadarın, bir dizi talihsiz olay sonucu kendilerini Yunanistan 'da bulmasıyla yaşanan maceraları konu ediyor.

Servet, Şeref, Rıza ve Emre, Fikirtepe'de yaşayan ve kısa yoldan para kazanmak için küçük çaplı işler çeviren dört arkadaştır. Pandemi sonrası ekonomik krizle boğuşan arkadaşlar, bir gün Servet'in karısı Fatma'ya gelen mektupla hayatlarının değiştiğini fark eder.

Mektupta, Servet'in yıllardır görüşmediği ablası Manolya'dan haber gelir. Manolya, Yunan adalarından birinde bir otel işletmektedir. Servet'in ablası Manolya'dan gelen mektubu okuyan arkadaşlar, bir anda kendilerini Yunanistan'da bulur.

Yunanistan'da ablası Manolya'yı ziyaret eden arkadaşlar, bir dizi talihsiz olay sonucu kendilerini bir dizi maceranın içinde bulur. Bu maceralarda arkadaşlar, hem kendilerini hem de birbirlerini daha iyi tanıma fırsatı bulur.

Çakallarla Dans 6 Oyuncuları

  • Şevket Çoruh
  • İlker Ayrık
  • Timur Acar
  • Murat Akkoyunlu
  • Ayşegül Günay
  • Hakan Bilgin
  • Erkan Can
  • Mustafa Üstündağ
  • Ayça Ayşin Turan

Çakallarla Dans 6 Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Çakallarla Dans 6, 11 Aralık 2023 tarihinde FOX TV'de ilk kez yayınlandı. Film, 18 Aralık 2023 tarihinde tekrar yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.