,, ,

Çağlar Ertürk’ten Alp Kargı’ya Ziyaret

Gündem 29.12.2023 - 15:46, Güncelleme: 29.12.2023 - 15:46 2953+ kez okundu.
 

Çağlar Ertürk’ten Alp Kargı’ya Ziyaret

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, gazeteci Çağlar Ertürk’ü ağırladı. Görüşmede, ülke gündemi ve yerel seçimler ele alındı.
Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı Gazeteci ve Siyasetçi Çağlar Ertürk ’ü makamında ağırladı. Ziyarette, ülke gündemindeki güncel konular ve yerel seçimler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ertürk, ziyaretinin amacının Başkan Kargı ile tanışmak ve Merzifon’da yapılan çalışmaları yerinde görmek olduğunu söyledi. Ertürk, Başkan Kargı’nın başarılı bir yönetim sergilediğini ve Merzifon’un gelişmesine katkı sağladığını belirtti. Ertürk, Başkan Kargı’ya çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Kargı ise, Ertürk’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kargı, Ertürk’ün gazeteci ve siyasetçi kimliğiyle ülke gündemine önemli katkılar sunduğunu ifade etti. Kargı, Ertürk’le ülke gündemini değerlendirdiklerini ve yerel seçimlerde CHP’nin durumunu konuştuklarını kaydetti. Ziyaret, yerel siyasetin gündemine oturdu ve kamuoyunda ilgiyle takip edildi. Ziyaretin ardından Ertürk ve Kargı, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, gazeteci Çağlar Ertürk’ü ağırladı. Görüşmede, ülke gündemi ve yerel seçimler ele alındı.

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı Gazeteci ve Siyasetçi Çağlar Ertürk ’ü makamında ağırladı. Ziyarette, ülke gündemindeki güncel konular ve yerel seçimler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ertürk, ziyaretinin amacının Başkan Kargı ile tanışmak ve Merzifon’da yapılan çalışmaları yerinde görmek olduğunu söyledi. Ertürk, Başkan Kargı’nın başarılı bir yönetim sergilediğini ve Merzifon’un gelişmesine katkı sağladığını belirtti. Ertürk, Başkan Kargı’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Kargı ise, Ertürk’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kargı, Ertürk’ün gazeteci ve siyasetçi kimliğiyle ülke gündemine önemli katkılar sunduğunu ifade etti. Kargı, Ertürk’le ülke gündemini değerlendirdiklerini ve yerel seçimlerde CHP’nin durumunu konuştuklarını kaydetti.

Ziyaret, yerel siyasetin gündemine oturdu ve kamuoyunda ilgiyle takip edildi. Ziyaretin ardından Ertürk ve Kargı, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.