,, ,

Çağatay Güç Kimdir?

Kimdir 13.02.2024 - 16:54, Güncelleme: 13.02.2024 - 16:54 6905+ kez okundu.
 

Çağatay Güç Kimdir?

Çağatay Güç Kimdir?
Çağatay Güç 1986 doğumlu olan Çağatay Güç lisans eğitimini Mustafa Kemal Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesinde tamamladı. 2020 yılında başladığı iş yaşamına eğitim ve inşaat sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Siyasi hayatı süresince iki yıl CHP Aliağa Gençlik Kolları Başkanlığını yürüttü.  Çağatay Güç , evli ve bir çocuk babasıdır.
Çağatay Güç Kimdir?

Çağatay Güç 1986 doğumlu olan Çağatay Güç lisans eğitimini Mustafa Kemal Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesinde tamamladı. 2020 yılında başladığı iş yaşamına eğitim ve inşaat sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

Siyasi hayatı süresince iki yıl CHP Aliağa Gençlik Kolları Başkanlığını yürüttü.   Çağatay Güç , evli ve bir çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.