,, ,

Büyükşehir Belediyesinden Kırsal Mahalle Yollarında İyileştirme Çalışması

Gündem 21.03.2023 - 17:09, Güncelleme: 21.03.2023 - 17:09 4245+ kez okundu.
 

Büyükşehir Belediyesinden Kırsal Mahalle Yollarında İyileştirme Çalışması

Büyükşehir Belediyesinden Kırsal Mahalle Yollarında İyileştirme Çalışması
Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe , Milas , Kavaklıdere , Köyceğiz , Dalaman , Ortaca ve Bodrum ilçelerinin kırsal mahallerinde zemin iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.    Muğla Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında bulunan kırsal mahalle yollarında iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Ulaşımı kolaylaştırmak ve modern yollarda seyahat edilmesini sağlamak için çalışmalarını sürdüren ekipler bu kapsamda 7 ilçede çalışmalarını sürdürüyor.   7 İlçede Mahalle Yolları Yenileniyor Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri sorumluluğu alanında bulunan kırsal mahalle yollarında zemin iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Milas ’ın Kazıklı , Menteşe’nin Yerkesik , Algı , Yenice , Günlüce , Yemişendere ,  Kavaklıdere’nin Nebiler, Köyceğiz’in Nebiler, Dalaman’ın Elcik Mahallelerinde ve Ortaca’nın Cumhuriyet Caddesinde yol onarım ve bakım çalışmalarına devam ediyor.   Asfaltlama Çalışmaları Başlayacak Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalar kapsamında Menteşe ilçesi  Günlüce’de 16, Yemişendere’de 8 km. zemin iyileştirme çalışması başlattı. Her iki mahallede hava koşullarının uygunluğuna göre asfaltlama çalışmasına başlayacak.
Büyükşehir Belediyesinden Kırsal Mahalle Yollarında İyileştirme Çalışması

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe , Milas , Kavaklıdere , Köyceğiz , Dalaman , Ortaca ve Bodrum ilçelerinin kırsal mahallerinde zemin iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında bulunan kırsal mahalle yollarında iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Ulaşımı kolaylaştırmak ve modern yollarda seyahat edilmesini sağlamak için çalışmalarını sürdüren ekipler bu kapsamda 7 ilçede çalışmalarını sürdürüyor.

 

7 İlçede Mahalle Yolları Yenileniyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri sorumluluğu alanında bulunan kırsal mahalle yollarında zemin iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Milas ’ın Kazıklı , Menteşe’nin Yerkesik , Algı , Yenice , Günlüce , Yemişendere ,  Kavaklıdere’nin Nebiler, Köyceğiz’in Nebiler, Dalaman’ın Elcik Mahallelerinde ve Ortaca’nın Cumhuriyet Caddesinde yol onarım ve bakım çalışmalarına devam ediyor.

 

Asfaltlama Çalışmaları Başlayacak

Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalar kapsamında Menteşe ilçesi  Günlüce’de 16, Yemişendere’de 8 km. zemin iyileştirme çalışması başlattı. Her iki mahallede hava koşullarının uygunluğuna göre asfaltlama çalışmasına başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.