,, ,

Büyükçekmece'de inşaat alanındaki kazıda 4 ceset bulundu

Gündem 02.11.2022 - 13:22, Güncelleme: 02.11.2022 - 13:22 3392+ kez okundu.
 

Büyükçekmece'de inşaat alanındaki kazıda 4 ceset bulundu

Büyükçekmece'de inşaat alanındaki kazıda 4 ceset bulundu
Büyükçekmece 'de bir inşaat alanında yapılan kazı sırasında 4 ceset bulundu. Alınan bilgiye göre, Karaağaç Mahallesi 'nde bir site inşaatı alanında kazı çalışması yapan kepçe operatörü Engin Yavuz ve işçi Veysel Araç, toprak altında insan kemiklerine rastladı. İşçilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaklaşık 1 metre toprak altına gömülü vaziyette olan alanda kazı çalışmalarına başladı. Savcılık nezaretinde yürütülen çalışmalarda, 4 insana ait olduğu belirlenen kemiklerin yanı sıra 1900'lü yıllara ait olduğu belirtilen metal paralar bulundu. Eski bir mezarlık olduğu değerlendirilen alanla ilgili polisin çalışması sürüyor.
Büyükçekmece'de inşaat alanındaki kazıda 4 ceset bulundu

Büyükçekmece 'de bir inşaat alanında yapılan kazı sırasında 4 ceset bulundu.

Alınan bilgiye göre, Karaağaç Mahallesi 'nde bir site inşaatı alanında kazı çalışması yapan kepçe operatörü Engin Yavuz ve işçi Veysel Araç, toprak altında insan kemiklerine rastladı.

İşçilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaklaşık 1 metre toprak altına gömülü vaziyette olan alanda kazı çalışmalarına başladı.

Savcılık nezaretinde yürütülen çalışmalarda, 4 insana ait olduğu belirlenen kemiklerin yanı sıra 1900'lü yıllara ait olduğu belirtilen metal paralar bulundu.

Eski bir mezarlık olduğu değerlendirilen alanla ilgili polisin çalışması sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.