,, ,

Büyük Birlik Partisi Rize İl Başkanı Ensar Özçelik: Çay Cüzdanı Olan Emekli İkramiye Alamıyor

Siyaset 09.11.2023 - 12:32, Güncelleme: 09.11.2023 - 12:47 7037+ kez okundu.
 

Büyük Birlik Partisi Rize İl Başkanı Ensar Özçelik: Çay Cüzdanı Olan Emekli İkramiye Alamıyor

Emekliye özel 5.000 TL ikramiye, çay üreticileri dışında. Büyük Birlik Partisi, mağduriyetin giderilmesi için çalışıyor.
Büyük Birlik Partisi Rize İl Başkanı Ensar Özçelik , Cumhuriyetin 100. yılına özel bir kereye mahsus, emekliye verilecek olan 5.000 TL ikramiyeden, Ziraat odalarına kayıtlı çay üreticilerinin yararlanamayacağını belirterek, konuyu yetkililere ilettiklerini ve mağduriyetin giderileceğini umduklarını söyledi. Özçelik, yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak emeklilere verilecek olan 5.000 TL'lik ikramiyeden, Ziraat odalarına kayıtlı çay üreticilerinin yararlanamayacak olması bizleri derinden üzdü. Bu durum, Doğu Karadeniz bölgesindeki binlerce emekli çay üreticisinin mağdur olmasına neden olacak. Bu sorun bize ulaştığı andan itibaren Büyük Birlik Partisi olarak konuyu yetkililer ile konuşarak çalışmamızı başlattık. Vatandaşlarımızdan da bu konuda yoğun talep ve istek oldu. Konuyu yetkili mercilere ve sorumlulara ilettik. Sn. Cumhurbaşkanımız ve hükümet yetkilileriyle görüştüklerini, bu mağduriyetin giderileceği ve çözüme kavuşacağını ilettiler. Büyük Birlik Partisi olarak emekli vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderileceğine inanıyoruz" dedi. Özçelik, Doğu Karadeniz'de çay cüzdanı, fındık üreticisi kaydı bulunan binlerce emekli çiftçi olduğunu belirterek, yeni bir düzenlemeye gidilmezse en çok mağduriyet yaşayan bölgenin Doğu Karadeniz olacağını söyledi.
Emekliye özel 5.000 TL ikramiye, çay üreticileri dışında. Büyük Birlik Partisi, mağduriyetin giderilmesi için çalışıyor.

Büyük Birlik Partisi Rize İl Başkanı Ensar Özçelik , Cumhuriyetin 100. yılına özel bir kereye mahsus, emekliye verilecek olan 5.000 TL ikramiyeden, Ziraat odalarına kayıtlı çay üreticilerinin yararlanamayacağını belirterek, konuyu yetkililere ilettiklerini ve mağduriyetin giderileceğini umduklarını söyledi.

Özçelik, yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak emeklilere verilecek olan 5.000 TL'lik ikramiyeden, Ziraat odalarına kayıtlı çay üreticilerinin yararlanamayacak olması bizleri derinden üzdü. Bu durum, Doğu Karadeniz bölgesindeki binlerce emekli çay üreticisinin mağdur olmasına neden olacak. Bu sorun bize ulaştığı andan itibaren Büyük Birlik Partisi olarak konuyu yetkililer ile konuşarak çalışmamızı başlattık. Vatandaşlarımızdan da bu konuda yoğun talep ve istek oldu. Konuyu yetkili mercilere ve sorumlulara ilettik. Sn. Cumhurbaşkanımız ve hükümet yetkilileriyle görüştüklerini, bu mağduriyetin giderileceği ve çözüme kavuşacağını ilettiler. Büyük Birlik Partisi olarak emekli vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderileceğine inanıyoruz" dedi.

Özçelik, Doğu Karadeniz'de çay cüzdanı, fındık üreticisi kaydı bulunan binlerce emekli çiftçi olduğunu belirterek, yeni bir düzenlemeye gidilmezse en çok mağduriyet yaşayan bölgenin Doğu Karadeniz olacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.