,, ,

Bursa'da feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Gündem 19.09.2023 - 12:08, Güncelleme: 19.09.2023 - 12:08 2506+ kez okundu.
 

Bursa'da feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Bursa’nın Kestel ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki tır ve bir otobüs karıştı. Kazada 2 sürücü hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı
Bursa 'nın Kestel ilçesinde iki tır ve otobüsün karıştığı kazada 2 sürücü öldü, yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Resul Ç. (29) yönetimindeki tır, Bursa-İzmir kara yolu Barakfakih mevkisinde, arıza yaptığı için emniyet şeridinde bekleyen Neşir A'nın kullandığı tıra arkadan çarptı. Sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği tır, daha sonra da sol şeritte ilerleyen S.S'nin kullandığı 42 DLH 42 plakalı yolcu otobüsüne çarparak durabildi. Kazada, çarpmanın etkisiyle hareket eden aracının altında kalan Neşir A. ile yaralanarak Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen sürücü Resul Ç. hayatını kaybetti. Otobüste yaralanan 4 yolcu ise Kestel ve Bursa'daki hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle Bursa-İzmir kara yolunda ulaşım bir süre aksadı.
Bursa’nın Kestel ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki tır ve bir otobüs karıştı. Kazada 2 sürücü hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı

Bursa 'nın Kestel ilçesinde iki tır ve otobüsün karıştığı kazada 2 sürücü öldü, yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Resul Ç. (29) yönetimindeki tır, Bursa-İzmir kara yolu Barakfakih mevkisinde, arıza yaptığı için emniyet şeridinde bekleyen Neşir A'nın kullandığı tıra arkadan çarptı. Sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği tır, daha sonra da sol şeritte ilerleyen S.S'nin kullandığı 42 DLH 42 plakalı yolcu otobüsüne çarparak durabildi.

Kazada, çarpmanın etkisiyle hareket eden aracının altında kalan Neşir A. ile yaralanarak Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen sürücü Resul Ç. hayatını kaybetti.

Otobüste yaralanan 4 yolcu ise Kestel ve Bursa'daki hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Bursa-İzmir kara yolunda ulaşım bir süre aksadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.