,, ,

Bursa'da bir evden 4 kamyon çöp çıkarıldı

Gündem 29.04.2022 - 15:21, Güncelleme: 29.04.2022 - 15:21 5234+ kez okundu.
 

Bursa'da bir evden 4 kamyon çöp çıkarıldı

Bursa'da bir evden 4 kamyon çöp çıkarıldı
 Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, atık biriktirilen evden 4 kamyon çöp çıkarıldı. Yıldırım Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Emirsultan Mahallesi 4. Alan Sokak sakinlerinin bir evden kötü koku yayıldığı şikayeti üzerine, belediye ekipleri harekete geçti. İncelemede, ikamette çok miktarda atık istiflendiği belirlendi ve insan sağlığını tehlikeye atan çöp evi temizlemek için planlama yapıldı. İlçe Emniyet, Zabıta, Temizlik İşleri ve Yıldırım Belediyesi Veteriner İşleri müdürlüklerine bağlı ekiplerin ortak çalışması sonucunda, neredeyse kullanılamaz hale gelen evden 4 kamyon çöp çıkartıldı. Ardından görevliler, evi dezenfekte etti.
Bursa'da bir evden 4 kamyon çöp çıkarıldı

 Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, atık biriktirilen evden 4 kamyon çöp çıkarıldı.

Yıldırım Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Emirsultan Mahallesi 4. Alan Sokak sakinlerinin bir evden kötü koku yayıldığı şikayeti üzerine, belediye ekipleri harekete geçti.

İncelemede, ikamette çok miktarda atık istiflendiği belirlendi ve insan sağlığını tehlikeye atan çöp evi temizlemek için planlama yapıldı.

İlçe Emniyet, Zabıta, Temizlik İşleri ve Yıldırım Belediyesi Veteriner İşleri müdürlüklerine bağlı ekiplerin ortak çalışması sonucunda, neredeyse kullanılamaz hale gelen evden 4 kamyon çöp çıkartıldı.

Ardından görevliler, evi dezenfekte etti.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.