,, ,

Bursa-Yalova kara yolunda trafik kazası: 2 yaralı

Gündem 17.10.2023 - 14:08, Güncelleme: 17.10.2023 - 14:08 2800+ kez okundu.
 

Bursa-Yalova kara yolunda trafik kazası: 2 yaralı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde trafik kazası: 2 yaralı. Sürücüler Metin Canpolat ve Hamza Ayaz hastaneye kaldırıldı. Ulaşım, araçların kaldırılmasıyla normale döndü
Bursa 'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Bursa-Yalova kara yolunun Süpürgelik mevkisinde Bursa yönüne seyreden Metin Canpolat (53) idaresindeki 35 AHG 889 plakalı otomobil, emniyet şeridinde duran 63 N 1916 plakalı kamyonete çarptı. Kazada, çarpmanın şiddetiyle kamyonetin altına giren araçta sıkışan sürücü Canpolat ile kamyonetin dışında bulunan ve otomobilin çarpmasıyla bariyerlerin dışına savrulan diğer sürücü Hamza Ayaz (29) yaralandı. Canpolat, çevredekilerce sıkıştığı yerden kurtarıldı. Ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan Ayaz'a ise olay yerinden geçen hemşire Emine Ata ilk müdahaleyi yaptı. Ata, Ayaz'ın bacağındaki kanamayı durdurarak sağlık ekipleri gelinceye kadar başından ayrılmadı. Yaralılar, olay yerindeki müdahalenin ardından 112 Acil Sağlık ekiplerince Orhangazi Devlet Hastanesine götürüldü. Kaza nedeniyle bir süre tek şeritten sağlanan ulaşım, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde trafik kazası: 2 yaralı. Sürücüler Metin Canpolat ve Hamza Ayaz hastaneye kaldırıldı. Ulaşım, araçların kaldırılmasıyla normale döndü

Bursa 'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Bursa-Yalova kara yolunun Süpürgelik mevkisinde Bursa yönüne seyreden Metin Canpolat (53) idaresindeki 35 AHG 889 plakalı otomobil, emniyet şeridinde duran 63 N 1916 plakalı kamyonete çarptı.

Kazada, çarpmanın şiddetiyle kamyonetin altına giren araçta sıkışan sürücü Canpolat ile kamyonetin dışında bulunan ve otomobilin çarpmasıyla bariyerlerin dışına savrulan diğer sürücü Hamza Ayaz (29) yaralandı.

Canpolat, çevredekilerce sıkıştığı yerden kurtarıldı. Ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan Ayaz'a ise olay yerinden geçen hemşire Emine Ata ilk müdahaleyi yaptı. Ata, Ayaz'ın bacağındaki kanamayı durdurarak sağlık ekipleri gelinceye kadar başından ayrılmadı.

Yaralılar, olay yerindeki müdahalenin ardından 112 Acil Sağlık ekiplerince Orhangazi Devlet Hastanesine götürüldü.

Kaza nedeniyle bir süre tek şeritten sağlanan ulaşım, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.