,, ,

Bursa Marmara Yozgatlılar Federasyonu, Ramazan Ayında Yardım Faaliyetlerini Sürdürüyor

Gündem 26.03.2024 - 16:21, Güncelleme: 26.03.2024 - 16:21 3585+ kez okundu.
 

Bursa Marmara Yozgatlılar Federasyonu, Ramazan Ayında Yardım Faaliyetlerini Sürdürüyor

Bursa Marmara Yozgatlılar Federasyonu, Ramazan ayında da yardım faaliyetlerine devam ediyor. 500 adet erzak kolisi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
Bursa ’nın ektin STK’ları arasında yer alan, geçtiğimiz ay E.Meclis Başkanı Cemil Çiçek , Mustafa Varank ve Yavuz Ağıralioğlu gibi birçok siyasetçi ve 3.000 kişilik yoğun bir katılımla organize edilen “Arabaşı Şöleni” ile Bursa’da büyük ses getiren Bursa Marmara Yozgatlılar Federasyonu; Ramazan ayında da yardım faaliyetlerine devam ediyor.  Ramazan ayında yaptıkları faaliyetler ile ilgili açıklamalarda bulunan Bursa Marmara Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Aslan “Federasyonumuzun en büyük gayesi kültürümüzü yaşatmak, yeni nesillere aktarmak. Kültürümüzün en önemli parçası ise paylaşmak, düşenin elinden tutup kaldırmak, üzüntüleri gidermek” dir. Bizler de Bursa’da yaşayan Yozgatlılar olarak Ramazan ayının bereketini paylaşmak için, 500 adet erzak kolisi hazırlayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Allah katkı sunan hayırsever hemşehrilerimizden razı olsun.” dedi. Bursa Marmara Yozgatlılar Federasyonu
Bursa Marmara Yozgatlılar Federasyonu, Ramazan ayında da yardım faaliyetlerine devam ediyor. 500 adet erzak kolisi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Bursa ’nın ektin STK’ları arasında yer alan, geçtiğimiz ay E.Meclis Başkanı Cemil Çiçek , Mustafa Varank ve Yavuz Ağıralioğlu gibi birçok siyasetçi ve 3.000 kişilik yoğun bir katılımla organize edilen “Arabaşı Şöleni” ile Bursa’da büyük ses getiren Bursa Marmara Yozgatlılar Federasyonu; Ramazan ayında da yardım faaliyetlerine devam ediyor. 


Ramazan ayında yaptıkları faaliyetler ile ilgili açıklamalarda bulunan Bursa Marmara Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Aslan “Federasyonumuzun en büyük gayesi kültürümüzü yaşatmak, yeni nesillere aktarmak. Kültürümüzün en önemli parçası ise paylaşmak, düşenin elinden tutup kaldırmak, üzüntüleri gidermek” dir. Bizler de Bursa’da yaşayan Yozgatlılar olarak Ramazan ayının bereketini paylaşmak için, 500 adet erzak kolisi hazırlayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Allah katkı sunan hayırsever hemşehrilerimizden razı olsun.” dedi.

Bursa Marmara Yozgatlılar Federasyonu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.