,, ,

Burcu Özberk başını örttü, hayranları onu konuştu:

Magazin 03.08.2023 - 14:56, Güncelleme: 03.08.2023 - 14:56 12666+ kez okundu.
 

Burcu Özberk başını örttü, hayranları onu konuştu:

Burcu Özberk başını örttü, hayranları onu konuştu:
Ruhun Duymaz dizisi ekran macerasına hızlı bir giriş yaptı. Senaryosu Ayşe Üner Kutlu tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda deneyimli isim Aytaç Çiçek ’in yer aldığı Ruhun Duymaz dizisinde başrolde Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız yer alıyor. Hayranları tarafından "Çok uyumlu" bulunan ikili ateşli sahneleriyle de dikkat çekiyor. Kraliçe dizisinden umduğunu bulamayan Burcu Özberk dizide Ece rolünü canlandırıyor. Sosyal medyada aktif olan güzel oyuncu setten paylaştı. Ruhun Duymaz'ın Ece'si Burcu Özberk başını örtüp paylaşım yapınca hayranlarından beğeni topladı. Burcu Özberk paylaşımına "Selam canım setteyim" notunu düştü. Burcu Özberk'in paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi. Ünlü oyuncunun takipçileri, Özberk'in güzelliği ve şıklığı ile övgü yağdırdı. Burcu Özberk , Ruhun Duymaz dizisinde Ece rolünü canlandırıyor. Ece, dizide başrol oyuncusu Onur Karasu'nun (Şükrü Özyıldız) aşık olduğu kadındır. Ece, tesettürlü bir kadındır. Burcu Özberk, dizide tesettürlü bir kadını canlandırması ile hayranlarından büyük beğeni topladı.
Burcu Özberk başını örttü, hayranları onu konuştu:

Ruhun Duymaz dizisi ekran macerasına hızlı bir giriş yaptı. Senaryosu Ayşe Üner Kutlu tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda deneyimli isim Aytaç Çiçek ’in yer aldığı Ruhun Duymaz dizisinde başrolde Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız yer alıyor.

Hayranları tarafından "Çok uyumlu" bulunan ikili ateşli sahneleriyle de dikkat çekiyor.

Kraliçe dizisinden umduğunu bulamayan Burcu Özberk dizide Ece rolünü canlandırıyor. Sosyal medyada aktif olan güzel oyuncu setten paylaştı.

Ruhun Duymaz'ın Ece'si Burcu Özberk başını örtüp paylaşım yapınca hayranlarından beğeni topladı.

Burcu Özberk paylaşımına "Selam canım setteyim" notunu düştü.

Burcu Özberk'in paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi. Ünlü oyuncunun takipçileri, Özberk'in güzelliği ve şıklığı ile övgü yağdırdı.

Burcu Özberk , Ruhun Duymaz dizisinde Ece rolünü canlandırıyor. Ece, dizide başrol oyuncusu Onur Karasu'nun (Şükrü Özyıldız) aşık olduğu kadındır. Ece, tesettürlü bir kadındır. Burcu Özberk, dizide tesettürlü bir kadını canlandırması ile hayranlarından büyük beğeni topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.