,, ,

Burcu Esmersoy'dan İsrail paylaşımı için açıklama: "Hata oldu"

Magazin 20.10.2023 - 10:22, Güncelleme: 20.10.2023 - 10:24 20004+ kez okundu.
 

Burcu Esmersoy'dan İsrail paylaşımı için açıklama: "Hata oldu"

Burcu Esmersoy, Gal Gadot’un paylaşımını beğenmenin bir hata olduğunu belirtti ve Gazze’deki durumda İsrail ile birlikte olmadığını açıkladı.
İsrailli oyuncu Gal Gadot 'un "İsrail'in yanındayım" paylaşımını beğenen Burcu Esmersoy gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı. Esmersoy, açıklamasında paylaşımı beğenmenin bir hata olduğunu ve Gazze'de yaşananlar konusunda İsrail ile birlikte olmadığını belirtti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Esmersoy, "Sosyal medya hesaplarıma ofis içinde çalıştığım arkadaşlarımın da eğirişi mevcut, bu olaydaki hata her kiminse bulmaya çalışıyorum. Çok net bir şekilde söylemek isterim ki (bu konuda benim düşüncem keşke dünya barışı sağlasa) Gazze'de yaşananlar konusunda İsrail ile birlikte durmuyorum." dedi.
Burcu Esmersoy, Gal Gadot’un paylaşımını beğenmenin bir hata olduğunu belirtti ve Gazze’deki durumda İsrail ile birlikte olmadığını açıkladı.

İsrailli oyuncu Gal Gadot 'un "İsrail'in yanındayım" paylaşımını beğenen Burcu Esmersoy gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı. Esmersoy, açıklamasında paylaşımı beğenmenin bir hata olduğunu ve Gazze'de yaşananlar konusunda İsrail ile birlikte olmadığını belirtti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Esmersoy, "Sosyal medya hesaplarıma ofis içinde çalıştığım arkadaşlarımın da eğirişi mevcut, bu olaydaki hata her kiminse bulmaya çalışıyorum. Çok net bir şekilde söylemek isterim ki (bu konuda benim düşüncem keşke dünya barışı sağlasa) Gazze'de yaşananlar konusunda İsrail ile birlikte durmuyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.