,, ,

Bünyamin Albayrak Kimdir?

Kimdir 28.11.2023 - 14:01, Güncelleme: 28.11.2023 - 14:01 6124+ kez okundu.
 

Bünyamin Albayrak Kimdir?

Bünyamin Albayrak Kimdir?
Bünyamin Albayrak Derepazarı ’nın Fıçıcılar Mahallesi’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Rize Merkez’de tamamladı. Bünyamin Albayrak 2010 senesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü kazandı. 2014 senesinde derece ile tamamladığı üniversite eğitiminden hemen sonra özel sektörde mesleki deneyimine başladı.   Bünyamin Albayrak Birçok önemli projenin hazırlanması ve yürütülmesinde rol aldı. Çok sevdiği, doğup büyüdüğü Derepazarı İlçesi’ne hizmet edebilmek için 2017 senesinde aynı ilçenin belediyesinde göreve başladı. Görev aldığı süre boyunca, elinden geldiğinin fazlasını yapma amacı ile Derepazarı’na ve Derepazarı halkına faydalı olmak için çabaladı. Çalışma hayatına devam ederken, Rize ’nin genel sorunu olan sel ve heyelân alanında bilimsel çalışmalar yaptı. Başta Azerbaycan’da olmak üzere birden fazla farklı sempozyuma katıldı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde “Taşkın, Sel ve Heyelân” alanında tezini yayınlayıp aynı bölümde yüksek lisans eğitimini de derece ile tamamladı.   Bünyamin Albayrak 2023 Kasım Ayı itibari ile hizmet yolunda bende varım diyerek Derepazarı Belediyesi’ndeki görevinden istifa ederek, doğup büyüdüğü ilçesi için hayâl ve hedeflerini gerçekleştirmek üzere Adalet ve Kalkınma Partisi ’nden Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Bünyamin Albayrak , evli ve 2 çocuk babasıdır.
Bünyamin Albayrak Kimdir?
Bünyamin Albayrak Derepazarı ’nın Fıçıcılar Mahallesi’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Rize Merkez’de tamamladı.
Bünyamin Albayrak 2010 senesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü kazandı. 2014 senesinde derece ile tamamladığı üniversite eğitiminden hemen sonra özel sektörde mesleki deneyimine başladı.
 
Bünyamin Albayrak Birçok önemli projenin hazırlanması ve yürütülmesinde rol aldı. Çok sevdiği, doğup büyüdüğü Derepazarı İlçesi’ne hizmet edebilmek için 2017 senesinde aynı ilçenin belediyesinde göreve başladı. Görev aldığı süre boyunca, elinden geldiğinin fazlasını yapma amacı ile Derepazarı’na ve Derepazarı halkına faydalı olmak için çabaladı.
Çalışma hayatına devam ederken, Rize ’nin genel sorunu olan sel ve heyelân alanında bilimsel çalışmalar yaptı. Başta Azerbaycan’da olmak üzere birden fazla farklı sempozyuma katıldı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde “Taşkın, Sel ve Heyelân” alanında tezini yayınlayıp aynı bölümde yüksek lisans eğitimini de derece ile tamamladı.
 
Bünyamin Albayrak 2023 Kasım Ayı itibari ile hizmet yolunda bende varım diyerek Derepazarı Belediyesi’ndeki görevinden istifa ederek, doğup büyüdüğü ilçesi için hayâl ve hedeflerini gerçekleştirmek üzere Adalet ve Kalkınma Partisi ’nden Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Bünyamin Albayrak , evli ve 2 çocuk babasıdır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.