,, ,

Bu Vatanımızı Her Zaman Koruyacağız.

Siyaset 17.12.2022 - 10:45, Güncelleme: 17.12.2022 - 10:45 3998+ kez okundu.
 

Bu Vatanımızı Her Zaman Koruyacağız.

Bu Vatanımızı Her Zaman Koruyacağız.
Şırnak İş Adamı Abdurrahim Avcıoğlu  içişleri Bakanı Süleyman Soylu 'ya tam destek İçişleri Bakanı Soylu'ya destek yağmuru yağdı. Kahraman Bakanım yüreğinize sağlık"bu  ülkeyi bölmek için çeşitli Maske ve kılıflara bürünen işbirliği içinde meydanı boş bulmuş ve şımardıkça şımarmışlardır." Sayın  Cumhurbaşkanımız Erdoğan. Sayın Soylu Bakanın cesareti, Kararlı sonuna kadar sürecektir. sıkıntılar dolu her sözleri dağdakilerin sonu geldikçe hesap vermelerinin' de yakın olduğunu anlayacaklardır. Vatan düşmanlarının korkuyla her türlü ayrımcılıkları ortaya koymuşlardır. korkunun ecele faydasının olmadığının bilen bu maşalar sonlarının yaklaştığının farkına vardılar. Elin gölgesinde yaşayan kendilerini birşey sandılar. ellerinden Malzemeleri alındıkça çıldırdırıyorlar. akıttıkları bunca Şehit kanı yerde kalacak değil ya! acizlikleri meydana çıkınca kaçacak delik ararlar. Aziz milletimizin, Şehit ve Gazi ailelerimizin "her zaman Kahraman Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun yanındadır." Abdurrahim Avcıoğlu 'Ne Mutlu Kürt doğdum." Ne Mutlu Müslüman olduğum için. "Ne mutlu Türküm diyene."
Bu Vatanımızı Her Zaman Koruyacağız.

Şırnak İş Adamı Abdurrahim Avcıoğlu  içişleri Bakanı Süleyman Soylu 'ya tam destek İçişleri Bakanı Soylu'ya destek yağmuru yağdı. Kahraman Bakanım yüreğinize sağlık"bu  ülkeyi bölmek için çeşitli Maske ve kılıflara bürünen işbirliği içinde meydanı boş bulmuş ve şımardıkça şımarmışlardır." Sayın  Cumhurbaşkanımız Erdoğan. Sayın Soylu Bakanın cesareti, Kararlı sonuna kadar sürecektir. sıkıntılar dolu her sözleri dağdakilerin sonu geldikçe hesap vermelerinin' de yakın olduğunu anlayacaklardır. Vatan düşmanlarının korkuyla her türlü ayrımcılıkları ortaya koymuşlardır. korkunun ecele faydasının olmadığının bilen bu maşalar sonlarının yaklaştığının farkına vardılar.


Elin gölgesinde yaşayan kendilerini birşey sandılar. ellerinden Malzemeleri alındıkça çıldırdırıyorlar. akıttıkları bunca Şehit kanı yerde kalacak değil ya! acizlikleri meydana çıkınca kaçacak delik ararlar. Aziz milletimizin, Şehit ve Gazi ailelerimizin "her zaman Kahraman Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun yanındadır." Abdurrahim Avcıoğlu 'Ne Mutlu Kürt doğdum." Ne Mutlu Müslüman olduğum için. "Ne mutlu Türküm diyene."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.