,, ,

Bu sezon lige damgasını vuracak forvet kim olur?

Spor 29.07.2023 - 14:38, Güncelleme: 29.07.2023 - 14:38 12749+ kez okundu.
 

Bu sezon lige damgasını vuracak forvet kim olur?

Erling Haaland, Kylian Mbappe, Robert Lewandowski, Karim Benzema ve Mohamed Salah, bu sezon ligde damgasını vuracak
Bu sezon ligde damgasını vuracak birçok forvet var, ancak en dikkat çekenlerinden bazıları şunlar: Erling Haaland : Dortmund forması giyen Haaland, bu sezon ligde 19 maçta 21 gol atmayı başardı. 21 yaşındaki Norveçli, dünyanın en iyi forvetlerinden biri olma yolunda ilerliyor. Kylian Mbappe : PSG forması giyen Mbappe, bu sezon ligde 19 maçta 17 gol atmayı başardı. 23 yaşındaki Fransız, dünyanın en hızlı ve yetenekli forvetlerinden biri. Robert Lewandowski : Bayern Münih forması giyen Lewandowski, bu sezon ligde 20 maçta 25 gol atmayı başardı. 33 yaşındaki Polonyalı, dünyanın en golcü forvetlerinden biri. Karim Benzema : Real Madrid forması giyen Benzema, bu sezon ligde 20 maçta 19 gol atmayı başardı. 34 yaşındaki Fransız, dünyanın en deneyimli forvetlerinden biri. Mohamed Salah : Liverpool forması giyen Salah, bu sezon ligde 20 maçta 17 gol atmayı başardı. 29 yaşındaki Mısırlı, dünyanın en yaratıcı forvetlerinden biri. Bu forvetlerin hepsi, ligde damgasını vuracak potansiyele sahip. Bu sezon ligin en golcü oyuncusu kim olacak, göreceğiz.
Erling Haaland, Kylian Mbappe, Robert Lewandowski, Karim Benzema ve Mohamed Salah, bu sezon ligde damgasını vuracak

Bu sezon ligde damgasını vuracak birçok forvet var, ancak en dikkat çekenlerinden bazıları şunlar:

  • Erling Haaland : Dortmund forması giyen Haaland, bu sezon ligde 19 maçta 21 gol atmayı başardı. 21 yaşındaki Norveçli, dünyanın en iyi forvetlerinden biri olma yolunda ilerliyor.
  • Kylian Mbappe : PSG forması giyen Mbappe, bu sezon ligde 19 maçta 17 gol atmayı başardı. 23 yaşındaki Fransız, dünyanın en hızlı ve yetenekli forvetlerinden biri.
  • Robert Lewandowski : Bayern Münih forması giyen Lewandowski, bu sezon ligde 20 maçta 25 gol atmayı başardı. 33 yaşındaki Polonyalı, dünyanın en golcü forvetlerinden biri.
  • Karim Benzema : Real Madrid forması giyen Benzema, bu sezon ligde 20 maçta 19 gol atmayı başardı. 34 yaşındaki Fransız, dünyanın en deneyimli forvetlerinden biri.
  • Mohamed Salah : Liverpool forması giyen Salah, bu sezon ligde 20 maçta 17 gol atmayı başardı. 29 yaşındaki Mısırlı, dünyanın en yaratıcı forvetlerinden biri.

Bu forvetlerin hepsi, ligde damgasını vuracak potansiyele sahip. Bu sezon ligin en golcü oyuncusu kim olacak, göreceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.