,, ,

Bu Apple Kimliği Etkin Değil Hatası Çözümü

Bilim-Teknoloji 12.03.2024 - 14:22, Güncelleme: 12.03.2024 - 14:25 9218+ kez okundu.
 

Bu Apple Kimliği Etkin Değil Hatası Çözümü

Apple Kimliğinizin etkin olmadığını belirten bir hata alıyorsanız, oturumu kapatıp açmayı, parolanızı sıfırlamayı ve iki faktörlü kimlik doğrulamayı kontrol edin
Apple Kimliğinizin etkin olmadığını belirten bir hata mesajı alıyorsanız, sorunu çözmek için deneyebileceğiniz birkaç şey var: 1. Apple Kimliğinizin oturumunu kapatın ve tekrar açın: iPhone veya iPad: Ayarlar > Apple Kimliği > Oturumu Kapat seçeneğine gidin. Ardından tekrar oturum açın. Mac: Apple menüsü > Sistem Tercihleri > Apple Kimliği > Oturumu Kapat seçeneğine gidin. Ardından tekrar oturum açın. 2. Apple Kimliğinizin parolasını sıfırlayın: Apple Kimliği web sitesine gidin ([geçersiz URL kaldırıldı]) ve "Apple Kimliğinizi mi unuttunuz?" seçeneğine tıklayın. Apple Kimliğinizi girin ve "Devam" düğmesine tıklayın. Talimatları izleyerek parolanızı sıfırlayın. 3. İki faktörlü kimlik doğrulamayı kontrol edin: İki faktörlü kimlik doğrulama etkin değilse, etkinleştirmeyi deneyin. Bu, Apple Kimliğinizin güvenliğini artırır. İki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirmek için Apple Kimliği web sitesine gidin ([geçersiz URL kaldırıldı]) ve "Güvenlik" seçeneğine tıklayın. "İki Faktörlü Kimlik Doğrulama" seçeneğini açın. 4. Apple Kimliğinizin desteklenip desteklenmediğini kontrol edin: Apple Kimliğiniz eski bir Apple Kimliğiyse, artık desteklenmiyor olabilir. Apple Kimliğinizin desteklenip desteklenmediğini kontrol etmek için Apple Kimliği web sitesine gidin ([geçersiz URL kaldırıldı]) ve "Hesabınızı Yönetin" seçeneğine tıklayın. "Hesap Bilgileri" altında "Apple Kimliği"ni bulun. Apple Kimliğinizin yanında "Desteklenmiyor" yazıyorsa, yeni bir Apple Kimliği oluşturmanız gerekir. 5. Apple Destek ile iletişime geçin: Yukarıdaki çözümlerin hiçbiri işe yaramıyorsa, Apple Destek ile iletişime geçin.
Apple Kimliğinizin etkin olmadığını belirten bir hata alıyorsanız, oturumu kapatıp açmayı, parolanızı sıfırlamayı ve iki faktörlü kimlik doğrulamayı kontrol edin

Apple Kimliğinizin etkin olmadığını belirten bir hata mesajı alıyorsanız, sorunu çözmek için deneyebileceğiniz birkaç şey var:

1. Apple Kimliğinizin oturumunu kapatın ve tekrar açın:

  • iPhone veya iPad: Ayarlar > Apple Kimliği > Oturumu Kapat seçeneğine gidin. Ardından tekrar oturum açın.
  • Mac:  Apple menüsü > Sistem Tercihleri > Apple Kimliği > Oturumu Kapat seçeneğine gidin. Ardından tekrar oturum açın.

2. Apple Kimliğinizin parolasını sıfırlayın:

  • Apple Kimliği web sitesine gidin ([geçersiz URL kaldırıldı]) ve " Apple Kimliğinizi mi unuttunuz?" seçeneğine tıklayın.
  • Apple Kimliğinizi girin ve "Devam" düğmesine tıklayın.
  • Talimatları izleyerek parolanızı sıfırlayın.

3. İki faktörlü kimlik doğrulamayı kontrol edin:

  • İki faktörlü kimlik doğrulama etkin değilse, etkinleştirmeyi deneyin. Bu, Apple Kimliğinizin güvenliğini artırır.
  • İki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirmek için Apple Kimliği web sitesine gidin ([geçersiz URL kaldırıldı]) ve "Güvenlik" seçeneğine tıklayın.
  • "İki Faktörlü Kimlik Doğrulama" seçeneğini açın.

4. Apple Kimliğinizin desteklenip desteklenmediğini kontrol edin:

  • Apple Kimliğiniz eski bir Apple Kimliğiyse, artık desteklenmiyor olabilir.
  • Apple Kimliğinizin desteklenip desteklenmediğini kontrol etmek için Apple Kimliği web sitesine gidin ([geçersiz URL kaldırıldı]) ve "Hesabınızı Yönetin" seçeneğine tıklayın.
  • "Hesap Bilgileri" altında " Apple Kimliği"ni bulun. Apple Kimliğinizin yanında "Desteklenmiyor" yazıyorsa, yeni bir Apple Kimliği oluşturmanız gerekir.

5. Apple Destek ile iletişime geçin:

  • Yukarıdaki çözümlerin hiçbiri işe yaramıyorsa, Apple Destek ile iletişime geçin.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.