,, ,

Bozüyük'te MHP Seçim İletişim Merkezi Açıldı, İsmet Büyükataman'dan CHP'ye Sert Eleştiriler

Siyaset 19.02.2024 - 09:55, Güncelleme: 19.02.2024 - 09:55 6941+ kez okundu.
 

Bozüyük'te MHP Seçim İletişim Merkezi Açıldı, İsmet Büyükataman'dan CHP'ye Sert Eleştiriler

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bozüyük’teki Seçmen İletişim Merkezi’nde önemli açıklamalarda bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman , Bozüyük 'te açılan Seçmen İletişim Merkezi'nde yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu. Büyükataman, 9 Şubat'ta kutlanan MHP'nin 55. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj vererek, "Üç Hilal, ümitsizliği yok eden bir inancın, eskimeyen bir heyecanın, sarsılmaz bir duruşun ve geçmişle geleceği buluşturan çelikten bir iradenin yükselen sancağıdır" dedi. MHP 'nin Lider Ülke Türkiye hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Büyükataman, "14 ve 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde elde edilen başarının 31 Mart 2024 Yerel Yönetimler seçimleriyle taçlanması için azim ve kararlılıkla Mahalli İdareler seçimlerine hazırlanıyoruz" diye konuştu. CHP'ye Sert Eleştiriler Büyükataman, CHP'yi sert sözlerle eleştirerek şunları söyledi: "CHP çizgisinden çıkmış, tükenmiş ve kırmızı halılarla karşıladığı DEM’in işgaline uğramıştır." "CHP artık ne yazık ki Mustafa Kemal Atatürk’ün CHP’si değildir." "CHP Belediyeciliği ise; sınıfta kalmış, algı yapmaktan öteye geçememiştir." "Yüce Allah’ın izni ve milletimizin kararı ile CHP’nin elinde hizmetten yoksun kalan belediyelerimiz bir an evvel kurtarılmalıdır." Bozüyük'te MHP Hedefi Zafer Büyükataman, Bozüyük'te MHP'nin 31 Mart 2024 seçimlerinde zafer kazanacağına inandığını belirterek şunları kaydetti: "Milliyetçi Hareket varsa umut vardır, vizyon vardır, hizmet vardır, Ayırmadan Ayrışmadan Türkiye İçin Canla Başla çalışan tertemiz ve liyakatli kadrolar vardır." "Adayımıza güveniyor ve inanıyoruz. Bozüyük Belediye Başkan adayımız Bahadır Çetin’in Milliyetçi Hareket Partisi olarak sonuna kadar arkasında olduğumuzu ilan ediyor ve sizlere emanet ediyoruz." "Milletimizin iradesi ile zafer bizim, zafer Milliyetçi Hareketin, zafer büyük Türk milletinin olacaktır." Büyükataman'ın konuşmasının ardından Bozüyük Belediye Başkan Adayı Bahadır Çetin de bir selamlama konuşması yaptı.
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bozüyük’teki Seçmen İletişim Merkezi’nde önemli açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman , Bozüyük 'te açılan Seçmen İletişim Merkezi'nde yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu.

Büyükataman, 9 Şubat'ta kutlanan MHP'nin 55. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj vererek, "Üç Hilal, ümitsizliği yok eden bir inancın, eskimeyen bir heyecanın, sarsılmaz bir duruşun ve geçmişle geleceği buluşturan çelikten bir iradenin yükselen sancağıdır" dedi.

MHP 'nin Lider Ülke Türkiye hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Büyükataman, "14 ve 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde elde edilen başarının 31 Mart 2024 Yerel Yönetimler seçimleriyle taçlanması için azim ve kararlılıkla Mahalli İdareler seçimlerine hazırlanıyoruz" diye konuştu.

CHP'ye Sert Eleştiriler

Büyükataman, CHP'yi sert sözlerle eleştirerek şunları söyledi:

  • "CHP çizgisinden çıkmış, tükenmiş ve kırmızı halılarla karşıladığı DEM’in işgaline uğramıştır."
  • "CHP artık ne yazık ki Mustafa Kemal Atatürk’ün CHP’si değildir."
  • "CHP Belediyeciliği ise; sınıfta kalmış, algı yapmaktan öteye geçememiştir."
  • "Yüce Allah’ın izni ve milletimizin kararı ile CHP’nin elinde hizmetten yoksun kalan belediyelerimiz bir an evvel kurtarılmalıdır."

Bozüyük'te MHP Hedefi Zafer

Büyükataman, Bozüyük'te MHP'nin 31 Mart 2024 seçimlerinde zafer kazanacağına inandığını belirterek şunları kaydetti:

  • "Milliyetçi Hareket varsa umut vardır, vizyon vardır, hizmet vardır, Ayırmadan Ayrışmadan Türkiye İçin Canla Başla çalışan tertemiz ve liyakatli kadrolar vardır."
  • "Adayımıza güveniyor ve inanıyoruz.  Bozüyük Belediye Başkan adayımız Bahadır Çetin’in Milliyetçi Hareket Partisi olarak sonuna kadar arkasında olduğumuzu ilan ediyor ve sizlere emanet ediyoruz."
  • "Milletimizin iradesi ile zafer bizim, zafer Milliyetçi Hareketin, zafer büyük Türk milletinin olacaktır."

Büyükataman'ın konuşmasının ardından Bozüyük Belediye Başkan Adayı Bahadır Çetin de bir selamlama konuşması yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.