,, ,

Bolu'da trafik kazası: 3 çocuklu çift toprağa verildi

Gündem 21.10.2023 - 14:12, Güncelleme: 21.10.2023 - 14:12 3392+ kez okundu.
 

Bolu'da trafik kazası: 3 çocuklu çift toprağa verildi

Bolu’da yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden çift, Artvin’in Hopa ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Bolu 'da otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada yaşamını yitiren motosiklet sürücüsü ile eşinin cenazeleri, Artvin 'in Hopa ilçesinde defnedildi. Adem (38) ve Zeynep Bayrak (34) için Hopa Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. 3 çocuk sahibi çiftin cenazeleri, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Sundura Mahallesi'ndeki mezarlığa defnedildi. Törene, çiftin yakınları ile vatandaşlar katıldı. D-100 kara yolu üzerinden Ankara istikametine seyreden S.Ö. idaresindeki 14 HB 177 plakalı otomobil ile Adem Bayrak'ın (38) kullandığı 06 ABK 266 plakalı motosiklet, Kartalkaya Kavşağı 'nda çarpışmıştı. Kazada, ağır yaralanan motosiklet sürücüsü ve eşi kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetmişti.  
Bolu’da yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden çift, Artvin’in Hopa ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Bolu 'da otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada yaşamını yitiren motosiklet sürücüsü ile eşinin cenazeleri, Artvin 'in Hopa ilçesinde defnedildi.

Adem (38) ve Zeynep Bayrak (34) için Hopa Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

3 çocuk sahibi çiftin cenazeleri, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Sundura Mahallesi'ndeki mezarlığa defnedildi.

Törene, çiftin yakınları ile vatandaşlar katıldı.

D-100 kara yolu üzerinden Ankara istikametine seyreden S.Ö. idaresindeki 14 HB 177 plakalı otomobil ile Adem Bayrak'ın (38) kullandığı 06 ABK 266 plakalı motosiklet, Kartalkaya Kavşağı 'nda çarpışmıştı. Kazada, ağır yaralanan motosiklet sürücüsü ve eşi kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.