,, ,

Bolu Valisi Erkan Kılıç, ‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması’ Ödül Törenine Katıldı

Gündem 02.04.2024 - 13:44, Güncelleme: 02.04.2024 - 13:44 3163+ kez okundu.
 

Bolu Valisi Erkan Kılıç, ‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması’ Ödül Törenine Katıldı

Bolu Valisi Erkan Kılıç, ‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması’ ödül törenine katıldı. Yarışma, gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlenmesini hedefliyor.
Bolu Valisi Erkan Kılıç , “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması” Ödül Törenine Katıldı Bolu Valisi Sayın Erkan Kılıç, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğiyle düzenlenen ve bu yıl “Bağımlılık” temasıyla 12’ncisi gerçekleştirilen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması"nın ödül törenine katıldı. Çocuklarımızın ve gençlerimizin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerine destek vermek ve daha güvenli ve sağlıklı bir hayat sürmelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yarışma, resim, şiir ve kompozisyon kategorilerinde gerçekleştirildi. İlimizde, 76 okuldan 267 eserin katıldığı yarışmada, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren Vali Kılıç, yarışmaya katılan eserlerden oluşan resim sergisini gezerek öğrencileri tebrik etti ve başarılar diledi.
Bolu Valisi Erkan Kılıç, ‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması’ ödül törenine katıldı. Yarışma, gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlenmesini hedefliyor.

Bolu Valisi Erkan Kılıç , “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması” Ödül Törenine Katıldı

Bolu Valisi Sayın Erkan Kılıç, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğiyle düzenlenen ve bu yıl “Bağımlılık” temasıyla 12’ncisi gerçekleştirilen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması"nın ödül törenine katıldı.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerine destek vermek ve daha güvenli ve sağlıklı bir hayat sürmelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yarışma, resim, şiir ve kompozisyon kategorilerinde gerçekleştirildi.

İlimizde, 76 okuldan 267 eserin katıldığı yarışmada, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren Vali Kılıç, yarışmaya katılan eserlerden oluşan resim sergisini gezerek öğrencileri tebrik etti ve başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.