,, ,

Boğaziçi Savunma Sanayi Zirvesi 7-8 Ocakta üniversite öğrencileriyle buluşuyor.

Gündem 13.12.2022 - 15:40, Güncelleme: 13.12.2022 - 15:40 5003+ kez okundu.
 

Boğaziçi Savunma Sanayi Zirvesi 7-8 Ocakta üniversite öğrencileriyle buluşuyor.

Boğaziçi Savunma Sanayi Zirvesi 7-8 Ocakta üniversite öğrencileriyle buluşuyor.
Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO)’nun bu sene dördüncüsünü düzenleyeceği Savunma Sanayi Zirvesi (SSZ) 7-8 Ocak’ta tüm üniversite öğrencileriyle buluşuyor.  Savunma sanayi alanındaki güncel gelişmelerin ve kariyer fırsatlarının yer verileceği zirvede üniversite öğrencileri, sektörün önde gelen şirketleri ve yöneticileriyle bir araya gelerek kariyer planlarına yeni bir bakış açısı katacak.  Geçtiğimiz sene Otokar, TUSAŞ, TEI, Turkish Airlines, Technology, NETA Communications, ROKETSAN, ASELSAN, HAVELSAN, FNSS, PROFEN, ÖZTİRYAKİLER gibi sektörün öncü şirketlerinin yer aldığı zirve 400’den fazla katılımcısıyla gerçekleşti. Bu sene de Savunma Sanayi Zirvesi ’nde yer almak, sektör hakkında birinci ağızdan bilgi sahibi olup şirket yöneticileriyle tanışmak istiyorsan aşağıdaki linkten biletini alabilirsin: https://biletino.com/tr/e-jxp/savunma-sanayi-zirvesi/ Instagram: https://www.instagram.com/bogazicissz/  https://www.instagram.com/engineeringsociety/
Boğaziçi Savunma Sanayi Zirvesi 7-8 Ocakta üniversite öğrencileriyle buluşuyor.

Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO)’nun bu sene dördüncüsünü düzenleyeceği Savunma Sanayi Zirvesi (SSZ) 7-8 Ocak’ta tüm üniversite öğrencileriyle buluşuyor. 

Savunma sanayi alanındaki güncel gelişmelerin ve kariyer fırsatlarının yer verileceği zirvede üniversite öğrencileri, sektörün önde gelen şirketleri ve yöneticileriyle bir araya gelerek kariyer planlarına yeni bir bakış açısı katacak. 

Geçtiğimiz sene Otokar, TUSAŞ, TEI, Turkish Airlines, Technology, NETA Communications, ROKETSAN, ASELSAN, HAVELSAN, FNSS, PROFEN, ÖZTİRYAKİLER gibi sektörün öncü şirketlerinin yer aldığı zirve 400’den fazla katılımcısıyla gerçekleşti.

Bu sene de Savunma Sanayi Zirvesi ’nde yer almak, sektör hakkında birinci ağızdan bilgi sahibi olup şirket yöneticileriyle tanışmak istiyorsan aşağıdaki linkten biletini alabilirsin:


https://biletino.com/tr/e-jxp/savunma-sanayi-zirvesi/

Instagram:

https://www.instagram.com/bogazicissz/ 

https://www.instagram.com/engineeringsociety/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.