,, ,

Bodrum'da şehitler anıldı, Filistin'e destek yürüyüşü düzenlendi

Gündem 25.12.2023 - 18:16, Güncelleme: 25.12.2023 - 18:16 2491+ kez okundu.
 

Bodrum'da şehitler anıldı, Filistin'e destek yürüyüşü düzenlendi

Bodrum’da, şehitleri anmak ve Filistin’e destek için düzenlenen yürüyüş, terör örgütü PKK ve İsrail’in Gazze saldırıları protesto edildi.
Muğla 'nın Bodrum ilçesinde, şehitleri anmak ve Filistin'e destek için düzenlenen program kapsamında yürüyüş gerçekleştirildi. İlçe Müftülüğü öncülüğünde gerçekleştirilen programda, Kızılhisarlı Mustafa Paşa Camisi'nde dualar edilerek öğlen namazının ardından yürüyüş yapıldı. Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Mehmetçikler ve tüm şehitlerin anıldığı programda, terör örgütü PKK ile İsrail'in Gazze'deki saldırıları protesto edildi. "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "İslam'ın onuru Siyonizm'i yenecek", "Bodrum'dan Kudüs'e direnişe selam", "Kahrolsun İsrail, Filistin'den defol", sloganları atılan yürüyüşe katılanlar, ellerinde Türk ve Filistin bayrakları taşıdı. Yürüyüş, Bodrum Belediye Meydanı'ndan geçilerek Tepecik Camisi önünde tamamlandı. Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı'nın dua ettirmesinin ardından, grup adına ilçe vaizi Orhan Özgözel basın açıklamasını okudu. Yürüyüşe Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ve Bodrum Belediye Başkan Vekili Emel Çakaloğlu 'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.
Bodrum’da, şehitleri anmak ve Filistin’e destek için düzenlenen yürüyüş, terör örgütü PKK ve İsrail’in Gazze saldırıları protesto edildi.

Muğla 'nın Bodrum ilçesinde, şehitleri anmak ve Filistin'e destek için düzenlenen program kapsamında yürüyüş gerçekleştirildi.

İlçe Müftülüğü öncülüğünde gerçekleştirilen programda, Kızılhisarlı Mustafa Paşa Camisi'nde dualar edilerek öğlen namazının ardından yürüyüş yapıldı. Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Mehmetçikler ve tüm şehitlerin anıldığı programda, terör örgütü PKK ile İsrail'in Gazze'deki saldırıları protesto edildi.

"Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "İslam'ın onuru Siyonizm'i yenecek", "Bodrum'dan Kudüs'e direnişe selam", "Kahrolsun İsrail, Filistin'den defol", sloganları atılan yürüyüşe katılanlar, ellerinde Türk ve Filistin bayrakları taşıdı.

Yürüyüş, Bodrum Belediye Meydanı'ndan geçilerek Tepecik Camisi önünde tamamlandı.

Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı'nın dua ettirmesinin ardından, grup adına ilçe vaizi Orhan Özgözel basın açıklamasını okudu.

Yürüyüşe Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ve Bodrum Belediye Başkan Vekili Emel Çakaloğlu 'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.