,, ,

Bodrum'da Hazine arazisindeki hafriyat çalışmasına müdahale edildi

Gündem 09.04.2022 - 17:06, Güncelleme: 09.04.2022 - 17:06 4727+ kez okundu.
 

Bodrum'da Hazine arazisindeki hafriyat çalışmasına müdahale edildi

Bodrum'da Hazine arazisindeki hafriyat çalışmasına müdahale edildi
Bodrum ilçesinde zabıta ekipleri, Hazine arazisindeki kaçak hafriyat çalışmasını durdurarak cezai işlem uyguladı.  Bodrum Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler, Dereköy Mahallesi Kavakderesi mevkisinde devriye sırasında Hazine arazisinde hafriyat depolanarak yol açım çalışması yapıldığını tespit etti.  İzinsiz olduğu belirlenen çalışma ekiplerce durdurularak ilgili kuruma gönderilmek üzere tutanak düzenledi.    İzinsiz yol açma çalışması yapan kişiye de ilgili maddeden 18 bin lira cezai işlem uyguladı.  Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'u ve doğal bitki örtüsünü korumak için göreve geldiği günden bu yana ekiplerle mücadeleyi sürdürdüklerini, izinsiz yapılan ve ilçenin florasını bozan her türlü çalışmanın belediye olarak karşısında olduklarını vurguladı.    Öte yandan geçtiğimiz günlerde Küçükbük Koyunda bir inşaat firması tarafından denize doldurulan kaçak hafriyatın temizleme çalışmasının da ilgili firma tarafından sürdürüldüğü bildirildi.   
Bodrum'da Hazine arazisindeki hafriyat çalışmasına müdahale edildi

Bodrum ilçesinde zabıta ekipleri, Hazine arazisindeki kaçak hafriyat çalışmasını durdurarak cezai işlem uyguladı. 

Bodrum Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler, Dereköy Mahallesi Kavakderesi mevkisinde devriye sırasında Hazine arazisinde hafriyat depolanarak yol açım çalışması yapıldığını tespit etti. 

İzinsiz olduğu belirlenen çalışma ekiplerce durdurularak ilgili kuruma gönderilmek üzere tutanak düzenledi. 
 

İzinsiz yol açma çalışması yapan kişiye de ilgili maddeden 18 bin lira cezai işlem uyguladı. 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'u ve doğal bitki örtüsünü korumak için göreve geldiği günden bu yana ekiplerle mücadeleyi sürdürdüklerini, izinsiz yapılan ve ilçenin florasını bozan her türlü çalışmanın belediye olarak karşısında olduklarını vurguladı. 
 

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Küçükbük Koyunda bir inşaat firması tarafından denize doldurulan kaçak hafriyatın temizleme çalışmasının da ilgili firma tarafından sürdürüldüğü bildirildi. 
 

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.