,, ,

Bodrum da denize dökülen kaçak hafriyat firma tarafından toplanıyor

Gündem 22.03.2022 - 18:34, Güncelleme: 22.03.2022 - 18:34 4120+ kez okundu.
 

Bodrum da denize dökülen kaçak hafriyat firma tarafından toplanıyor

Bodrum da denize dökülen kaçak hafriyat firma tarafından toplanıyor
 Muğla'nın Bodrum ilçesinde denize dökülen kaçak hafriyat inşaat firması tarafından temizleniyor. Küçükbük Mahallesi Kızılburun mevkisinde denize ve kıyıya, özel bir inşaat firmasınca dökülen kaçak dolgu, iş makineleri ve kamyonlarla toplanıyor. Çalışma, bahse konu firma tarafından yapılırken, temizliğin birkaç hafta sürmesi bekleniyor. Bodrum Belediyesi ekipleri bu süreçte alanda rutin kontrol ve denetim gerçekleştiriyor. Konuyla ilgili, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca firma hakkında çevreyi kirlettiği gerekçesiyle soruşturma başlatıldığı öğrenildi. İlçede 17 Mart'ta, denize kaçak hafriyat döktüğü öne sürülen inşaat firmasına belediye ekiplerince ceza kesilmiş, söz konusu alan eski haline dönüştürülene kadar firmanın çalışma izinleri de iptal edilmişti.  
Bodrum da denize dökülen kaçak hafriyat firma tarafından toplanıyor

 Muğla'nın Bodrum ilçesinde denize dökülen kaçak hafriyat inşaat firması tarafından temizleniyor.

Küçükbük Mahallesi Kızılburun mevkisinde denize ve kıyıya, özel bir inşaat firmasınca dökülen kaçak dolgu, iş makineleri ve kamyonlarla toplanıyor.

Çalışma, bahse konu firma tarafından yapılırken, temizliğin birkaç hafta sürmesi bekleniyor. Bodrum Belediyesi ekipleri bu süreçte alanda rutin kontrol ve denetim gerçekleştiriyor.

Konuyla ilgili, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca firma hakkında çevreyi kirlettiği gerekçesiyle soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

İlçede 17 Mart'ta, denize kaçak hafriyat döktüğü öne sürülen inşaat firmasına belediye ekiplerince ceza kesilmiş, söz konusu alan eski haline dönüştürülene kadar firmanın çalışma izinleri de iptal edilmişti.

 

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.