,, ,

Bizim Umudumuz Buğday Tanesi

Gündem 02.03.2024 - 14:31, Güncelleme: 02.03.2024 - 14:31 4472+ kez okundu.
 

Bizim Umudumuz Buğday Tanesi

AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, Avrupa Birliği projeleriyle engelli vatandaşlara umut oluyor ve dikkatleri üzerine çekiyor
Bayram, yaptığı Avrupa Birliği projeleri ile birçok engelli vatandaşa derman oluyor.. 1975 yılında Erzincan ’da buğday tarlasında yakılan bir anız ateşi, rüzgârın yön değiştirmesiyle kontrolden çıkması sonucu çıkan yangında bebekken yangında vücudunun büyük bir bölümünde kalıcı yanıklar oluşan ve ellerini kaybeden AK Parti İstanbul Milletvekili Avukat Serkan Bayram , yaptığı Avrupa projeleri ile dikkatleri çekiyor.   Bayram, yaptığı Avrupa Birliği projeleri ile birçok engelli vatandaşa derman oluyor. Buğday Tanesi, Ortez protez merkezi için Tayvan hükümetinden 5 milyon dolar hibe alan Milletvekili Bayram, “Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile protokol yaptık. Bu protokol sayesinde depremde engelli kalan 12 bin kişiye protez el ayak ile onların sağlıklı olmalarını sağlayacağız. Dünyada ve ülkemizde yaşanan depremler, afetler ve benzeri durumların giderek engelli bireylerimizin sayısının arttırdığını görmekteyiz. Bununla birlikte doğum oranlarının azaldığını ve yaşlı bireylerimizin sayılarının da arttığını görmezden gelemeyiz. Ülkemizde engelliler bakanlığının olması için çalışmalarımız devam ediyor. Engelliler için umut olmaya devam edeceğiz. Buğday Tanesi filmimizde birçok engelli vatandaşımıza umut oluyor. Çok faydalı bir sinema filmi oldu. Pes etmemeyi öğreten bir film oldu. Engellilerin hayata tutunmaları için ben her zaman elimden geleni yapmaya devam edeceğim.” dedi.
AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, Avrupa Birliği projeleriyle engelli vatandaşlara umut oluyor ve dikkatleri üzerine çekiyor

Bayram, yaptığı Avrupa Birliği projeleri ile birçok engelli vatandaşa derman oluyor..

1975 yılında Erzincan ’da buğday tarlasında yakılan bir anız ateşi, rüzgârın yön değiştirmesiyle kontrolden çıkması sonucu çıkan yangında bebekken yangında vücudunun büyük bir bölümünde kalıcı yanıklar oluşan ve ellerini kaybeden AK Parti İstanbul Milletvekili Avukat Serkan Bayram , yaptığı Avrupa projeleri ile dikkatleri çekiyor.

 

Bayram, yaptığı Avrupa Birliği projeleri ile birçok engelli vatandaşa derman oluyor.

Buğday Tanesi, Ortez protez merkezi için Tayvan hükümetinden 5 milyon dolar hibe alan Milletvekili Bayram, “Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile protokol yaptık. Bu protokol sayesinde depremde engelli kalan 12 bin kişiye protez el ayak ile onların sağlıklı olmalarını sağlayacağız. Dünyada ve ülkemizde yaşanan depremler, afetler ve benzeri durumların giderek engelli bireylerimizin sayısının arttırdığını görmekteyiz. Bununla birlikte doğum oranlarının azaldığını ve yaşlı bireylerimizin sayılarının da arttığını görmezden gelemeyiz. Ülkemizde engelliler bakanlığının olması için çalışmalarımız devam ediyor. Engelliler için umut olmaya devam edeceğiz. Buğday Tanesi filmimizde birçok engelli vatandaşımıza umut oluyor. Çok faydalı bir sinema filmi oldu. Pes etmemeyi öğreten bir film oldu. Engellilerin hayata tutunmaları için ben her zaman elimden geleni yapmaya devam edeceğim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.