,, ,

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?

Tv-Dünyası 13.06.2023 - 10:06, Güncelleme: 13.06.2023 - 10:06 5226+ kez okundu.
 

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?
Biz Kimden Kaçıyorduk Anne ?, Perihan Mağden ’in bir anne ile kızının travmatik ilişkisini ele aldığı romanıdır. Kitap, Haziran 2007’de piyasaya çıktı. Ertan Kurtalan tarafından televizyon dizisine uyarlanarak 2023 yılında Netflix ’te yayımlandı. Dizide, kaçak bir hayat süren anne ile kızın hikayesi anlatılıyor. Anne ile kızı lüks otellerde kalarak kaçmaya devam ederken yaşamlarına dair gizemler de ortaya çıkar. Dizinin başrollerinde Melisa Sözen , Eylül Tumbar ve Musa Uzunlar yer alıyor. Dizinin ilk sezonu 7 bölümden oluşuyor ve Netflix’te izlenebilir Dizinin 2. sezonu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak dizinin yaratıcısı Ertan Kurtalan, 2. sezon için hazır olduklarını ve Netflix’in onayını beklediklerini söyledi. Dizinin hayranları da 2. sezonun gelmesi için sosyal medyada kampanya başlattı Biz Kimden Kaçıyorduk Anne oyuncuları Melisa Sözen : Anne rolünde. Gizemli, zeki ve tehlikeli bir kadın. Kızıyla birlikte kaçak bir hayat sürüyor. Eylül Tumbar : Begüm rolünde. Annesinin tek varlığı. Annesinin geçmişiyle ilgili gerçekleri öğrenmeye çalışıyor. Musa Uzunlar : Annenin babası rolünde. Zengin, güçlü ve acımasız bir adam. Annesiyle arası bozuk. Başak Daşman : Annenin annesi rolünde. Annesinin babasından korkan, sessiz ve çaresiz bir kadın. Birand Tunca : Sarışın Komiser rolünde. Anneyi yakalamak için uğraşan, cesur ve kararlı bir polis. Alper Çankaya : Polis Komiseri rolünde. Sarışın Komiserin amiri. Anneyi yakalamak için her yolu deniyor. Emrah Kolukısa : Amir rolünde. Polis Komiserinin amiri. Anneyi yakalamak için baskı yapıyor. Kubilay Tunçer : Otel Müdürü rolünde. Anne-kızın kaldığı otelin müdürü. Anne-kızın sırlarını öğrenmeye çalışıyor.  
Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne ?, Perihan Mağden ’in bir anne ile kızının travmatik ilişkisini ele aldığı romanıdır. Kitap, Haziran 2007’de piyasaya çıktı. Ertan Kurtalan tarafından televizyon dizisine uyarlanarak 2023 yılında Netflix ’te yayımlandı.

Dizide, kaçak bir hayat süren anne ile kızın hikayesi anlatılıyor. Anne ile kızı lüks otellerde kalarak kaçmaya devam ederken yaşamlarına dair gizemler de ortaya çıkar. Dizinin başrollerinde Melisa Sözen , Eylül Tumbar ve Musa Uzunlar yer alıyor.

Dizinin ilk sezonu 7 bölümden oluşuyor ve Netflix’te izlenebilir Dizinin 2. sezonu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak dizinin yaratıcısı Ertan Kurtalan, 2. sezon için hazır olduklarını ve Netflix’in onayını beklediklerini söyledi. Dizinin hayranları da 2. sezonun gelmesi için sosyal medyada kampanya başlattı

Melisa Sözen : Anne rolünde. Gizemli, zeki ve tehlikeli bir kadın. Kızıyla birlikte kaçak bir hayat sürüyor.
Eylül Tumbar : Begüm rolünde. Annesinin tek varlığı. Annesinin geçmişiyle ilgili gerçekleri öğrenmeye çalışıyor.
Musa Uzunlar : Annenin babası rolünde. Zengin, güçlü ve acımasız bir adam. Annesiyle arası bozuk.
Başak Daşman : Annenin annesi rolünde. Annesinin babasından korkan, sessiz ve çaresiz bir kadın.
Birand Tunca : Sarışın Komiser rolünde. Anneyi yakalamak için uğraşan, cesur ve kararlı bir polis.
Alper Çankaya : Polis Komiseri rolünde. Sarışın Komiserin amiri. Anneyi yakalamak için her yolu deniyor.
Emrah Kolukısa : Amir rolünde. Polis Komiserinin amiri. Anneyi yakalamak için baskı yapıyor.
Kubilay Tunçer : Otel Müdürü rolünde. Anne-kızın kaldığı otelin müdürü. Anne-kızın sırlarını öğrenmeye çalışıyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.