,, ,

Bitlis PTT Başmüdürü, Valiye PTT'nin 183. Kuruluş Yıldönümü'nü Kutladı

Gündem 24.10.2023 - 14:26, Güncelleme: 24.10.2023 - 14:26 2692+ kez okundu.
 

Bitlis PTT Başmüdürü, Valiye PTT'nin 183. Kuruluş Yıldönümü'nü Kutladı

PTT’nin 183. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Bitlis Valisi’ni ziyaret eden PTT Başmüdürü, hizmetlerini anlattı ve filatelik pul takdim etti.
Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olan PTT 'nin kuruluşunun 183. yıldönümü dolayısıyla Bitlis PTT Başmüdürü Abdulkadir Bedir ve beraberindeki heyet, Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu 'nu ziyaret etti. Ziyarette PTT'nin kuruluşundan bu yana yürüttüğü hizmetler hakkında Vali Karaömeroğlu'na bilgi veren Başmüdür Bedir, "PTT, ülkemizin en önemli kurumlarından biridir. 183. kuruluş yıl dönümümüzü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. PTT olarak, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz." dedi. Vali Karaömeroğlu ise PTT'nin Türkiye'nin gelişiminde önemli bir rol oynadığını belirterek, "PTT, ülkemizin en köklü kurumlarından biridir. 183. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. PTT'nin hizmetlerinin devamını diliyorum." ifadelerini kullandı. Ziyaretin sonunda PTT Başmüdürü Bedir, Vali Karaömeroğlu'na "Cumhuriyetimizin 100. Yılı" anısına bastırılan filatelik pul takdim etti.
PTT’nin 183. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Bitlis Valisi’ni ziyaret eden PTT Başmüdürü, hizmetlerini anlattı ve filatelik pul takdim etti.

Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olan PTT 'nin kuruluşunun 183. yıldönümü dolayısıyla Bitlis PTT Başmüdürü Abdulkadir Bedir ve beraberindeki heyet, Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu 'nu ziyaret etti.

Ziyarette PTT'nin kuruluşundan bu yana yürüttüğü hizmetler hakkında Vali Karaömeroğlu'na bilgi veren Başmüdür Bedir, "PTT, ülkemizin en önemli kurumlarından biridir. 183. kuruluş yıl dönümümüzü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. PTT olarak, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz." dedi.

Vali Karaömeroğlu ise PTT'nin Türkiye'nin gelişiminde önemli bir rol oynadığını belirterek, "PTT, ülkemizin en köklü kurumlarından biridir. 183. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. PTT'nin hizmetlerinin devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda PTT Başmüdürü Bedir, Vali Karaömeroğlu'na "Cumhuriyetimizin 100. Yılı" anısına bastırılan filatelik pul takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.