,, ,

Bingöl'de 2 yolcu otobüsü devrildi: 22 yaralı

Gündem 20.11.2023 - 10:04, Güncelleme: 20.11.2023 - 10:04 2826+ kez okundu.
 

Bingöl'de 2 yolcu otobüsü devrildi: 22 yaralı

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde, kar ve tipi nedeniyle 2 yolcu otobüsü devrildi. Kazalarda toplamda 22 kişi yaralandı ve Bingöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Bingöl 'ün Karlıova ilçesinde, farklı mevkilerde 2 yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 22 kişi yaralandı. Sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen  lı yolcu otobüsü, kar ve tipinin etkili olduğu Karlıova-Erzurum kara yolunun Boncukgöze köyü mevkisinde devrildi. Kazada otobüsteki 15 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Karlıova-Erzurum kara yolunun Dörtyol köyü mevkisinde de sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen yolcu otobüsü devrildi. Kazada otobüsteki 7 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince kaldırıldıkları Bingöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Bingöl’ün Karlıova ilçesinde, kar ve tipi nedeniyle 2 yolcu otobüsü devrildi. Kazalarda toplamda 22 kişi yaralandı ve Bingöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bingöl 'ün Karlıova ilçesinde, farklı mevkilerde 2 yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 22 kişi yaralandı.

Sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen  lı yolcu otobüsü, kar ve tipinin etkili olduğu Karlıova-Erzurum kara yolunun Boncukgöze köyü mevkisinde devrildi.

Kazada otobüsteki 15 kişi yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Karlıova-Erzurum kara yolunun Dörtyol köyü mevkisinde de sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen yolcu otobüsü devrildi.

Kazada otobüsteki 7 kişi yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince kaldırıldıkları Bingöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.