,, ,

Bing ile ücretsiz DALL-E 3 nasıl kullanılır? Ücretsiz DALL-E kullanma!

Bilim-Teknoloji 09.01.2024 - 17:51, Güncelleme: 09.01.2024 - 17:51 20005+ kez okundu.
 

Bing ile ücretsiz DALL-E 3 nasıl kullanılır? Ücretsiz DALL-E kullanma!

Bing ile ücretsiz DALL-E 3 nasıl kullanılır? Ücretsiz DALL-E kullanma!
Bing ile ücretsiz DALL-E 3 'ü kullanmak için şu adımları izleyin: Bing'e gidin ve "Bing Image Creator"ı arayın "Başlayın"a tıklayın. Oluşturmak istediğiniz görsel için bir açıklama yazın. Örneğin, "Bir köpek yavrusu ve bir kedi yavrusu tutan bir kız" yazabilirsiniz. Görselin özelliklerini ayarlamak için "Daha fazla seçenek"e tıklayın. Örneğin, görüntünün boyutunu, çözünürlüğünü veya renklerini değiştirebilirsiniz. "Oluştur"a tıklayın. Bing Image Creator, birkaç saniye içinde görüntüyü oluşturacaktır. Görüntü, web sitesinden indirilebilir veya yazdırılabilir. İşte ücretsiz DALL-E 3 ile oluşturulmuş bazı örnekler: Bir köpek yavrusu ve bir kedi yavrusu tutan bir kız DALL-E 3 yaratıcı ve karmaşık görseller oluşturmak için güçlü bir araçtır. Ancak, henüz gelişme aşamasındadır ve her zaman mükemmel sonuçlar üretmez.  
Bing ile ücretsiz DALL-E 3 nasıl kullanılır? Ücretsiz DALL-E kullanma!

Bing ile ücretsiz DALL-E 3 'ü kullanmak için şu adımları izleyin:

  1. Bing'e gidin ve " Bing Image Creator"ı arayın
  2. "Başlayın"a tıklayın.
  3. Oluşturmak istediğiniz görsel için bir açıklama yazın. Örneğin, "Bir köpek yavrusu ve bir kedi yavrusu tutan bir kız" yazabilirsiniz.
  4. Görselin özelliklerini ayarlamak için "Daha fazla seçenek"e tıklayın. Örneğin, görüntünün boyutunu, çözünürlüğünü veya renklerini değiştirebilirsiniz.
  5. "Oluştur"a tıklayın.

Bing Image Creator, birkaç saniye içinde görüntüyü oluşturacaktır. Görüntü, web sitesinden indirilebilir veya yazdırılabilir.

İşte ücretsiz DALL-E 3 ile oluşturulmuş bazı örnekler:

  • Bir köpek yavrusu ve bir kedi yavrusu tutan bir kız

DALL-E 3 yaratıcı ve karmaşık görseller oluşturmak için güçlü bir araçtır. Ancak, henüz gelişme aşamasındadır ve her zaman mükemmel sonuçlar üretmez.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.