,, ,

Bilecik'te ayçiçekleri sarıya boyuyor!

Gündem 13.08.2023 - 11:06, Güncelleme: 13.08.2023 - 11:11 3639+ kez okundu.
 

Bilecik'te ayçiçekleri sarıya boyuyor!

Bilecik'te ayçiçekleri sarıya boyuyor!
Bilecik ’in Pazaryeri ilçesinde bu yıl 8 bin dekar alanda dikimi gerçekleştirilen ayçiçeği tarlaları sarıya boyandı.     Türkiye'nin sıvı yağ ve kuruyemiş üretiminde önemli bir yere sahip olan ayçiçeği Pazaryeri ilçesinde geçtiğimiz yıllara göre yoğun bir şekilde ekimi gerçekleştirilirken üreticinin umut kaynağı oldu.   Güzelliğiyle tarlaları süsleyen ayçiçekleri, görenleri mest ederken sarı renkli Ayçiçek tarlaları Pazaryeri ilçesinde görsel bir şölen sunuyor.
Bilecik'te ayçiçekleri sarıya boyuyor!

Bilecik ’in Pazaryeri ilçesinde bu yıl 8 bin dekar alanda dikimi gerçekleştirilen ayçiçeği tarlaları sarıya boyandı.

 

 

Türkiye'nin sıvı yağ ve kuruyemiş üretiminde önemli bir yere sahip olan ayçiçeği Pazaryeri ilçesinde geçtiğimiz yıllara göre yoğun bir şekilde ekimi gerçekleştirilirken üreticinin umut kaynağı oldu.

 

Güzelliğiyle tarlaları süsleyen ayçiçekleri, görenleri mest ederken sarı renkli Ayçiçek tarlaları Pazaryeri ilçesinde görsel bir şölen sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.