,, ,

Beypazarı yaylalarında Görülmeğe değer Sonbahar güzelliği:

Gündem 24.10.2022 - 17:30, Güncelleme: 24.10.2022 - 17:30 3720+ kez okundu.
 

Beypazarı yaylalarında Görülmeğe değer Sonbahar güzelliği:

Beypazarı yaylalarında Görülmeğe değer Sonbahar güzelliği:
Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı yaylalarında son bahar güzelliği yaşanıyor. Beypazarı , tarihi evleriyle, turizmiyle, tarımıyla olduğu kadar çevresinde bulunan güzellikleriyle de ilgi çekmeye devam ediyor. Yaylalarda yakaladığımız son bahar güzellikleri ve renk cümbüşünü sizler için görüntüledik ve bu güzellikleri de Beypazarı’nın doğal Güzellikleri diye haberleştirilelim istedik. Karaşar mahallesi Muhtarı Paşa Mehmet Gürlek, Karaşar yaylaları nın son bahar güzelliğine büründüğünü ve Çukurören yaylasında muhteşem güzelliklerin oluştuğunu söyledi. Mahalleye 6 Km mesafede bulunan Çukuröran yaylasının göletiyle, yayla evleriyle, renk cümbüşüyle muhteşem güzellikte olduğunu belirten Muhtar Gürlek, “Yaylaya Mahallemiz içinde geçilerek gidiliyor. Göl kenarında piknik yapabiliyorsunuz. İstediğiniz gibi gezerek, yaylanın da tadını çıkarıyorsunuz. Yanlı insanlardan bir isteğim var. Lütfen çöplerini dönerken yanlarında götürsünler. Yaylada bırakmasılar. Oldukça çevre kirliliği oluşturuyor. Yada, geceleyin yaban hayatı canlıları çöpleri deşerek dağıtıyor.” Dedi.  Haber : Yaşar Tonbak
Beypazarı yaylalarında Görülmeğe değer Sonbahar güzelliği:

Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı yaylalarında son bahar güzelliği yaşanıyor.

Beypazarı , tarihi evleriyle, turizmiyle, tarımıyla olduğu kadar çevresinde bulunan güzellikleriyle de ilgi çekmeye devam ediyor.

Yaylalarda yakaladığımız son bahar güzellikleri ve renk cümbüşünü sizler için görüntüledik ve bu güzellikleri de Beypazarı’nın doğal Güzellikleri diye haberleştirilelim istedik.

Karaşar mahallesi Muhtarı Paşa Mehmet Gürlek, Karaşar yaylaları nın son bahar güzelliğine büründüğünü ve Çukurören yaylasında muhteşem güzelliklerin oluştuğunu söyledi.

Mahalleye 6 Km mesafede bulunan Çukuröran yaylasının göletiyle, yayla evleriyle, renk cümbüşüyle muhteşem güzellikte olduğunu belirten Muhtar Gürlek, “Yaylaya Mahallemiz içinde geçilerek gidiliyor. Göl kenarında piknik yapabiliyorsunuz. İstediğiniz gibi gezerek, yaylanın da tadını çıkarıyorsunuz. Yanlı insanlardan bir isteğim var. Lütfen çöplerini dönerken yanlarında götürsünler. Yaylada bırakmasılar. Oldukça çevre kirliliği oluşturuyor. Yada, geceleyin yaban hayatı canlıları çöpleri deşerek dağıtıyor.” Dedi. 

Haber : Yaşar Tonbak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.