,, ,

Beyoğlu'nda kopyaladığı anahtarlarla evlerden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

Asayiş 25.02.2023 - 11:43, Güncelleme: 25.02.2023 - 11:43 9873+ kez okundu.
 

Beyoğlu'nda kopyaladığı anahtarlarla evlerden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

Beyoğlu'nda kopyaladığı anahtarlarla evlerden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı
Beyoğlu 'nda daha önce çalıştığı konut kiralama şirketinde kopyaladığı anahtarlarla evlere girerek hırsızlık yaptığı belirlenen zanlı tutuklandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Tomtom Mahallesi nde evlere girerek hırsızlık yapan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Ekiplerin incelemesinde, konut kiralama uygulaması üzerinden dairelerin kiralandığı ve kiralama şirketinin eski çalışanlarından H.Ö'nün işten ayrılmış olmasına rağmen şirketin kiraladığı başka evlere giderek kiracılarla ihtiyaç sorma bahanesiyle irtibat kurduğunu belirledi. H.Ö'nün güvenlik kameralarından hırsızlık amaçlı bir eve girdiğini belirleyen polis genişlettiği çalışmalarda bu kişinin daha önce çalıştığı iş yerinde birçok evin anahtarını çoğaltarak dairelere girdiğini saptadı. Şüphelinin adresini belirleyen ekipler, Eyüpsultan'da 23 Şubat'ta düzenlediği operasyonda zanlıyı yakaladı. Evindeki aramada şüphelinin başka dairelere girerek çalmış olduğu birçok ziynet eşyası, el çantaları ve kopyalanmış anahtarlar ele geçirildi. Şüphelinin en son girdiği evden çaldığı 2 kol saatini sattığı Ü.T. isimli kişi de ekiplerce gözaltına alındı. Bu kişilerden H.Ö. çıkarıldığı hakimlikçe "evden hırsızlık" suçundan tutuklandı, Ü.T. hakkında ise "suç eşyasının satın alınması" suçundan adli işlem başlatıldı.
Beyoğlu'nda kopyaladığı anahtarlarla evlerden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

Beyoğlu 'nda daha önce çalıştığı konut kiralama şirketinde kopyaladığı anahtarlarla evlere girerek hırsızlık yaptığı belirlenen zanlı tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Tomtom Mahallesi nde evlere girerek hırsızlık yapan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Ekiplerin incelemesinde, konut kiralama uygulaması üzerinden dairelerin kiralandığı ve kiralama şirketinin eski çalışanlarından H.Ö'nün işten ayrılmış olmasına rağmen şirketin kiraladığı başka evlere giderek kiracılarla ihtiyaç sorma bahanesiyle irtibat kurduğunu belirledi.

H.Ö'nün güvenlik kameralarından hırsızlık amaçlı bir eve girdiğini belirleyen polis genişlettiği çalışmalarda bu kişinin daha önce çalıştığı iş yerinde birçok evin anahtarını çoğaltarak dairelere girdiğini saptadı.

Şüphelinin adresini belirleyen ekipler, Eyüpsultan'da 23 Şubat'ta düzenlediği operasyonda zanlıyı yakaladı. Evindeki aramada şüphelinin başka dairelere girerek çalmış olduğu birçok ziynet eşyası, el çantaları ve kopyalanmış anahtarlar ele geçirildi.

Şüphelinin en son girdiği evden çaldığı 2 kol saatini sattığı Ü.T. isimli kişi de ekiplerce gözaltına alındı.

Bu kişilerden H.Ö. çıkarıldığı hakimlikçe "evden hırsızlık" suçundan tutuklandı, Ü.T. hakkında ise "suç eşyasının satın alınması" suçundan adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.