,, ,

Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba, vefatının 8. yılında anıldı

Spor 13.08.2022 - 15:20, Güncelleme: 13.08.2022 - 15:20 17864+ kez okundu.
 

Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba, vefatının 8. yılında anıldı

Beşiktaş Kulübünün onursal başkanı Süleyman Seba, vefatının 8. yılında Feriköy Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.
  Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre anma törenine yönetim kurulu üyeleri Engin Baltacı, Seyit Ateş, Umut Şenol, Kemal Erdoğan, Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk kurul başkanları, Seba’nın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Siyah-beyazlı kulübün efsane başkanı Süleyman Seba için düzenlenen anma töreni, okunan duaların ardından sona erdi. Seba'nın anma törenine katılan yöneticiler, daha sonra Galatasaray Kulübünün kurucusu Ali Sami Yen’in kabrini ziyaret etti.
Beşiktaş Kulübünün onursal başkanı Süleyman Seba, vefatının 8. yılında Feriköy Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

 

Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre anma törenine yönetim kurulu üyeleri Engin Baltacı, Seyit Ateş, Umut Şenol, Kemal Erdoğan, Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk kurul başkanları, Seba’nın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Siyah-beyazlı kulübün efsane başkanı Süleyman Seba için düzenlenen anma töreni, okunan duaların ardından sona erdi.

Seba'nın anma törenine katılan yöneticiler, daha sonra Galatasaray Kulübünün kurucusu Ali Sami Yen’in kabrini ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.