,, ,

Beşiktaş Safi Çimento, Beykoz Belediyesi'ni 39-31 yenerek Erkekler Süper Kupa şampiyonu oldu

Spor 28.09.2023 - 11:10, Güncelleme: 28.09.2023 - 11:13 12716+ kez okundu.
 

Beşiktaş Safi Çimento, Beykoz Belediyesi'ni 39-31 yenerek Erkekler Süper Kupa şampiyonu oldu

2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Kupa, Beşiktaş Safi Çimento’nun oldu. Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nü 39-31 mağlup etti.
2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Kupa, Beşiktaş Safi Çimento'nun oldu. İstanbul Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde oynanan ve TRT Spor yıldız kanalından canlı olarak yayınlanan mücadelede Beşiktaş Safi Çimento, Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü'nü 39-31 mağlup etti. Mücadelenin ilk yarısı, Beşiktaş Safi Çimento'nun 23-13 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Beşiktaş Safi Çimento, karşılaşmadan 39-31 galip ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen kupa töreninde, şampiyon Beşiktaş Safi Çimento takımına madalyalarını THF Yönetim Kurulu Üyeleri Semih Atlı ve Şirin Mine Kılıç takdim etti. Kupa, THF Başkanı Uğur Kılıç ve İstanbul Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan tarafından takdim edildi. Maçın en değerli oyuncusu ödülü ise Beşiktaş Safi Çimento kalecisi Mehmet Emre 'ye verildi. Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü'ne ise madalyalarını THF Yönetim Kurulu Üyeleri Kubilay Kalaycıoğlu ve Hayrettin Özbağkıran takdim etti. İkincilik plaketini ise Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve THF Yönetim Kurulu Üyesi Adem Altunsoy verdi.
2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Kupa, Beşiktaş Safi Çimento’nun oldu. Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nü 39-31 mağlup etti.

2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Kupa, Beşiktaş Safi Çimento'nun oldu. İstanbul Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde oynanan ve TRT Spor yıldız kanalından canlı olarak yayınlanan mücadelede Beşiktaş Safi Çimento, Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü'nü 39-31 mağlup etti.

Mücadelenin ilk yarısı, Beşiktaş Safi Çimento'nun 23-13 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Beşiktaş Safi Çimento, karşılaşmadan 39-31 galip ayrıldı.

Maçın ardından düzenlenen kupa töreninde, şampiyon Beşiktaş Safi Çimento takımına madalyalarını THF Yönetim Kurulu Üyeleri Semih Atlı ve Şirin Mine Kılıç takdim etti. Kupa, THF Başkanı Uğur Kılıç ve İstanbul Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan tarafından takdim edildi. Maçın en değerli oyuncusu ödülü ise Beşiktaş Safi Çimento kalecisi Mehmet Emre 'ye verildi.

Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü'ne ise madalyalarını THF Yönetim Kurulu Üyeleri Kubilay Kalaycıoğlu ve Hayrettin Özbağkıran takdim etti. İkincilik plaketini ise Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve THF Yönetim Kurulu Üyesi Adem Altunsoy verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.