,, ,

Beşiktaş hazırlıklarını sürdürdü

Spor 06.12.2022 - 17:32, Güncelleme: 06.12.2022 - 17:32 37274+ kez okundu.
 

Beşiktaş hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş hazırlıklarını sürdürdü
Beşiktaş, Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada çalışmalarına Antalya kampında yaptığı antrenmanla devam etti. Konakladığı otelin sahasında, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra takım halinde pas çalışmasıyla süren idmanın ana bölümünde ise takım halinde pres ve hücum organizasyonları çalışıldı. Beşiktaş , günün ikinci antrenmanıyla hazırlıklarını sürdürecek.
Beşiktaş hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada çalışmalarına Antalya kampında yaptığı antrenmanla devam etti.

Konakladığı otelin sahasında, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Daha sonra takım halinde pas çalışmasıyla süren idmanın ana bölümünde ise takım halinde pres ve hücum organizasyonları çalışıldı.

Beşiktaş , günün ikinci antrenmanıyla hazırlıklarını sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.