,, ,

Beren Gökyıldız Kimdir?

Kimdir 13.07.2023 - 15:17, Güncelleme: 13.07.2023 - 15:22 3594+ kez okundu.
 

Beren Gökyıldız Kimdir?

Beren Gökyıldız Kimdir, Kaç Yaşında? Beren Gökyıldız Hayatı ve Biyografisi
Beren Gökyıldız , Türk çocuk dizi, sinema, reklam ve tiyatro oyuncusudur. Rol aldığı dizilerde gösterdiği oyunculuk performansı ile tanınmaktadır. Beren Gökyıldız 29 Eylül 2009 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aslen Tunceli’lidir. Babası Ejder Gökyıldız devlet memuru olup, annesi Mine Gökyıldız İnsan Kaynakları personeli ve ev hanımıdır. Kardeşi yoktur. Halen ilköğrenim eğitimine devam etmektedir. Beren Gökyıldız oyunculuk kariyerine ilk olarak 2014-2015 yılları arasında FOX 'ta yayımlanan Kocamın Ailesi dizisiyle başlamıştır. Bu dizide Pelin Okay karakterini canlandırmıştır. Daha sonra 2016-2018 yılları arasında Show TV 'de yayımlanan Güldüy Güldüy Show’da oynamıştır. 2017-2018 yılları arasında Star TV 'de yayımlanan Anne dizisinde Melek Akçay / Turna Güneş karakterini oynamıştır. Bu dizide Vahide Perçin ve Cansu Dere gibi isimlerle aynı dizide rol almıştır. 2018 yılında FOX 'ta yayımlanan Bizim Hikaye dizisinde Ayşe karakterini oynamıştır. Aynı yıl Bal Kaymak adlı sinema filminde Bade karakterine hayat vermiştir. 2018-2019 yılları arasında TV8 'de yayımlanan Kızım dizisinde Öykü Göktürk karakterini oynamıştır. Bu dizide Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu gibi isimlerle aynı dizide rol almıştır. 2020 yılında FOX 'ta yayımlanan Mucize Doktor adlı dizide Betüş karakterini oynamıştır. Aynı yıl FOX 'ta yayımlanan Çocukluk dizisinde Şirin Sarıdağlı / Mavi Esen karakterini canlandırmıştır. Beren Gökyıldız hızlı yükselişi ile 2016 ve 2017 yılında Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Çocuk Oyuncu ödülüne layık görülen isim olmuştur. Ayrıca çeşitli reklam filmleri ve televizyon şovlarında da boy göstermiştir. Algida, Şenpiliç reklamlarında oynamıştır
Beren Gökyıldız Kimdir, Kaç Yaşında? Beren Gökyıldız Hayatı ve Biyografisi

Beren Gökyıldız , Türk çocuk dizi, sinema, reklam ve tiyatro oyuncusudur. Rol aldığı dizilerde gösterdiği oyunculuk performansı ile tanınmaktadır. Beren Gökyıldız 29 Eylül 2009 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aslen Tunceli’lidir. Babası Ejder Gökyıldız devlet memuru olup, annesi Mine Gökyıldız İnsan Kaynakları personeli ve ev hanımıdır. Kardeşi yoktur. Halen ilköğrenim eğitimine devam etmektedir.

Beren Gökyıldız oyunculuk kariyerine ilk olarak 2014-2015 yılları arasında FOX 'ta yayımlanan Kocamın Ailesi dizisiyle başlamıştır. Bu dizide Pelin Okay karakterini canlandırmıştır. Daha sonra 2016-2018 yılları arasında Show TV 'de yayımlanan Güldüy Güldüy Show’da oynamıştır. 2017-2018 yılları arasında Star TV 'de yayımlanan Anne dizisinde Melek Akçay / Turna Güneş karakterini oynamıştır. Bu dizide Vahide Perçin ve Cansu Dere gibi isimlerle aynı dizide rol almıştır. 2018 yılında FOX 'ta yayımlanan Bizim Hikaye dizisinde Ayşe karakterini oynamıştır. Aynı yıl Bal Kaymak adlı sinema filminde Bade karakterine hayat vermiştir. 2018-2019 yılları arasında TV8 'de yayımlanan Kızım dizisinde Öykü Gök türk karakterini oynamıştır. Bu dizide Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu gibi isimlerle aynı dizide rol almıştır. 2020 yılında FOX 'ta yayımlanan Mucize Doktor adlı dizide Betüş karakterini oynamıştır. Aynı yıl FOX 'ta yayımlanan Çocukluk dizisinde Şirin Sarıdağlı / Mavi Esen karakterini canlandırmıştır.

Beren Gökyıldız hızlı yükselişi ile 2016 ve 2017 yılında Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Çocuk Oyuncu ödülüne layık görülen isim olmuştur. Ayrıca çeşitli reklam filmleri ve televizyon şovlarında da boy göstermiştir. Algida, Şenpiliç reklamlarında oynamıştır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.