,, ,

Benekli Ayhan, eğlence merkezi önünde darp edildi

Gündem 17.10.2023 - 13:20, Güncelleme: 17.10.2023 - 13:22 2397+ kez okundu.
 

Benekli Ayhan, eğlence merkezi önünde darp edildi

Sosyal medya fenomeni Ayhan Koç, bir eğlence merkezi önünde saldırıya uğradı ve baygınlık geçirdi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
Sosyal medya fenomeni Ayhan Koç , gece saatlerinde İstanbul Caddesi 'nde bulunan bir eğlence merkezi önünde saldırıya uğradı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İki kişi, Ayhan Koç 'u dakikalarca darp etti. O anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı. Vücudunun çeşitli bölgelerine aldığı darbeler sonucu refüjde baygınlık geçiren Ayhan Koç bir süre sonra olay yerinden götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Sosyal medya fenomeni Ayhan Koç, bir eğlence merkezi önünde saldırıya uğradı ve baygınlık geçirdi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Sosyal medya fenomeni Ayhan Koç , gece saatlerinde İstanbul Caddesi 'nde bulunan bir eğlence merkezi önünde saldırıya uğradı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

İki kişi, Ayhan Koç 'u dakikalarca darp etti. O anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı. Vücudunun çeşitli bölgelerine aldığı darbeler sonucu refüjde baygınlık geçiren Ayhan Koç bir süre sonra olay yerinden götürüldü.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.