,, ,

Belediye Personeline Stres Kontrolü Eğitimi

Gündem 08.03.2023 - 11:29, Güncelleme: 08.03.2023 - 11:29 4493+ kez okundu.
 

Belediye Personeline Stres Kontrolü Eğitimi

Belediye Personeline Stres Kontrolü Eğitimi
Marmaris Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından belediye personeline yönelik ‘Öfke ve Stres Kontrolü” eğitimi düzenlendi. Marmaris Belediyesi , personelin vatandaşla etkili iletişim kurabilmesi, stresin yol açtığı sebep ve sonuçları öğrenebilmesi ve olayların yaratabileceği öfke hissini kontrol altına alarak hizmet kalitesini yükseltebilmesi amacıyla öfke ve stres kontrolü konulu hizmet içi eğitim düzenledi. Tüm personellerin katılacağı eğitim programının ilk dersi, Uzman Psikolog Aygül Kılıç tarafından Armutalan Kültür Merkezi’nde verildi.  Uzman Psikolog Aygül Kılıç eğitimde, bireylerin öfkelenmesine yol açan süreçleri ve stres anında stresle başa çıkma yöntemlerini anlattı. Öte yandan eğitimde iletişim ve beden dili konusu da ele alındı.
Belediye Personeline Stres Kontrolü Eğitimi

Marmaris Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından belediye personeline yönelik ‘Öfke ve Stres Kontrolü” eğitimi düzenlendi.

Marmaris Belediyesi , personelin vatandaşla etkili iletişim kurabilmesi, stresin yol açtığı sebep ve sonuçları öğrenebilmesi ve olayların yaratabileceği öfke hissini kontrol altına alarak hizmet kalitesini yükseltebilmesi amacıyla öfke ve stres kontrolü konulu hizmet içi eğitim düzenledi. Tüm personellerin katılacağı eğitim programının ilk dersi, Uzman Psikolog Aygül Kılıç tarafından Armutalan Kültür Merkezi’nde verildi.  Uzman Psikolog Aygül Kılıç eğitimde, bireylerin öfkelenmesine yol açan süreçleri ve stres anında stresle başa çıkma yöntemlerini anlattı. Öte yandan eğitimde iletişim ve beden dili konusu da ele alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.